Filtre

Zeer goede ervaring

Geweldige service en ook een snelle service bij de egel

PERFECT

Super netjes verpakt en mooi op tijd. Zeker aan te bevelen. Aardigheidje erbij. TOP

Geweldig bedrijf

Altijd wat leuks er bij en snel geleverd

Snel correct en attent.

Ik ben gevoelig voor net dat beetje extra. De extra's de verzorging en de lage of geen verzendkosten.

Geweldige winkel

Snelle bezorging, en altijd wat leuke dingen extra!

Veel keus, goede producten en goede service

Ik bestel al enige jaren mijn hobbyproducten bij De Egel. Het is een duidelijke site, goede en gevarieerde keus in divers materiaal voor het uitvoeren van je hobby. De service is goed, ik had een keer het verkeerde knipvel gekregen en na overleg werd direct het goede geleverd. Ik mocht het fout gestuurde knipvel houden. Enige punt van opmerking is dat sommige producten 'niet op voorraad' zijn en wel op de site erbij staan, soms duurt het erg lang (enige weken tot maanden) voor ze er wel weer zijn.

Goede en netsjes behandeld

Ik heb een mooie marriane creatables gekocht. Kreeg allemaal boekjes erbij voor meer inspiratie. Én kreeg ook nog een mooie embossing mal gratis bij mijn bestelling Heel erg bedankt

ik ben zeer tevreden over mijn bestelling

snelle levering netjes verpakt inclusief een mooi kadootje

Topper

Snelle levering en goed verpakt ......en een verrassing in het pakketje

Alles goed ontvangen .

Groot assortiment, snelle levering met track & trace, goed verpakte zending. Ik ben zeer tevreden.

Zoals altijd: goed geprijsd, snelle levering en leuke extra's!

Heb ik hierboven al benoemd.

Snelle professionele levering en mooie producten

Besteld en het was nog sneller geleverd dan de website aangaf. Mooie producten, goed verpakt en een klein cadeautje erbij!

Goed snel netjes en een mooie prijs

Sneller dan verwacht

De bestelde artikelen zouden eigenlijk pas na het weekend worden geleverd (stond in de bevestiging). Gelukkig kwam het al een aantal dagen eerder binnen.

Heel snel leuke presentie erbij

heel goed

dik tevreden altijd netjes afgeleverd en snel

Fantastich

Echt fantastisch altijd snel en netjes

Geweldig echt goed

Goede en snelle service

Mijn bestelling was er sneller dan was aangegeven, dus dat was een leuke verrassing. Ook het extraatje wat er bij zat. Dank je wel.

Mooue webwinkel met snelle en goede service

Lekker snel

Niet zo goed

Super langzaam slecht

snel en prima verzorgd

Leuk pakketje en leuk presentje erbij en toevallig dat ik jarig was.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES