Filtre

Snelle levering + een leuk cadeautje

Levering binnen een week, alles netjes verpakt

Geweldig,goed en snel.en altijd een extraatje .topwinkel

alles perfect

alles is prima

Geweldig.

Veel sneller dan er gezegd wordt. Het extra geschenk wordt heel erg gewaardeerd. 8k heb altijd een soort sinterklaas gevoel als jullie pakje komt. Je weet wat je besteld hebt maar bent ook erg nieuwsgierig naar het extraatje wat bijgevoegd is. Ga zo door!

bestelling is weer keurig netjes aangekomen en snel geleverd

bestelling is weer keurig netjes aangekomen en snel geleverd

De Egel heeft heel veel spullen. Nadat ik besteld had, ontving ik heel snel mailtjes over de voortgang van de bestelling en ook het pakje zelf heb ik heel snel gekregen. Ook een mailtje met een vraag werd snel beantwoord. Een nadeel vind ik de website: het is vrij lastig artikelen te vinden, sommige staan bij een andere categorie dan waar je ze zou verwachten (bijvoorbeeld de embossingfolders van Sizzix staan op 3 plekken, Stazon inkt staat op 3 plekken etc.). De indeling is niet altijd logisch, maar als je weet wat je wilt, en je hebt bijv. het product nummer of de exacte naam, dan is De Egel een goede en goedkopere winkel dan de meeste hobby wegwinkels

Zeer snelle levering

Zeer tevreden met mijn bestelling bij De Egel, zeer snel geleverd. En er zat zelfs nog iets extra's bij. Werd goed op de hoogte gehouden via mail waar mijn pakket was. Bestel hier vaker en dit blijf ik zeker doen!

Altijd correct !!!

Al mijn bestellingen zijn prima verlopen ! En altijd vroeger als ze zeggen !

Zoals altijd top

Snelle en goede levering en leuke dingen.

prima levering

goede service en leuk kadootje

Prima webwinkel

Producten zijn geleverd met kwaliteit zoals verwacht met een bezorgtijd sneller dan beloofd.

Alles was perfect wat ik besteld heb wat ik gekregen heb leveren alles dus was perfect

Super iedere keer opnieuw

Toppie

Zie onder

Supersnelle levering en direct antwoord op vragen.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes

super

super in orde zoals altijd .

Super winkel

Goede service, altijd presentje. Goedkoop.

Positieve ervaring

Ruime keuze en levering sneller dan verwacht, bedankt!

Heel tevreden!

Hallo beste medewerkers van de Egel, Heel tevreden met mijn bestelling!snel geleverd, ondanks ik een latere datum kreeg!Perfecte service en goed mail contact . En als “kers” op de taart ook nog een mooie attentie...dank je wel! Graag tot een volgende bestelling. Hartelijke groet Anne-Marie

Snelle levering en leuk dat er een kado'tje bij zat.

Prima verzorgd.

Snelle levering, erg blij mee.

De bestelling er bovenverwachting heel snel en keurig verpakt.

Gewoon goed

Ik vind het een fijne winkel met een groot assortiment voor een gunstige prijs, de egel is goedkoper dan andere hobbywinkels als hobbyvision en doeading om maar wat te noemen, een minpuntje is dat er vaak veel uitverkocht is en het wat langer duurt voordat de nieuwste spullen er zijn maar dat weegt niet op tegen het winkelgenot , service en snelle verzending en natuurlijk de lagere prijzen, al met al een fijne winkel die van mij een 10 had gekregen als er een ruimere voorraad was. Met vriendelijke groet Saskia

Altijd top

Bestelling altijd snel bezorgd. Goede communicatie en heel leuk er zit altijd een verrassing bij

Prima service. Snelle levering.

Snelle levering ondanks dat er werd aangegeven dat het mogelijk langer kon duren wegens ziekte onder het personeel.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES