Filtre

Goed en snelle levering hebben vaak alles wat je zoekt

Zie vorige vraag

Goede afhandeling

Snelle levering en netjes ingepakt

Fijne service !

Goede website, communicatie en levering

aangenaam en gemakkelijk online shoppen

overzichtelijke website, duidelijke info en makkelijk in gebruik. een goede prijs / kwaliteit. goede service

Ben zeer tevreden bestelling binnen 2 dagen in huis,. Kunt aĺes vinden op de site

Uitstekende levering

de leveringen zijn altijd keurig verpakt en snel verzonden

Top webwinkel snel en correct geleverd

Leuke prijsjes snel geleverd en extra’s

Mooie knutsel artikelen voor kleine prijsjes en goede kwaliteit

GEMAKKELIJK EN SNEL

PRODUCTEN GEMAKKELIJK TE BESTELLEN EN WORDEN SNEL GELEVERD!

Geweldig snel en niet duur

Snelle en correcte afhandeling

Ondanks een slag om de arm ivm corona en weekend, had ik toch mijn bestelling binnen 1 dag in huis. en ook nog een presentje erbij.

Fantastich

Fantastische website heel netjes super snel en altijd een extraatje bij je bestelling

Perfect netjes snel en een leuk cadeautje erbij

Snel netjes en correct geleverd helemaal top

Fout gemaakt in mijn bestelling maar niet opgelost

Er is een fout gemaakt in mijn bestelling. Verkeerde dingen geleverd. Zou opgelost worden maar niks meer gehoord. En omdat het om potloden gaat ben ik meer geld kwijt aan verzendkosten omdat er geen retourlabel worden geleverd en je zelf de verzendkosten moet betalen heeft het geen zin voor mij om ze te te retouren.

Groot assortiment tegen correcte prijzen

De winkel heeft een groot assortiment voor héél veel verschillende hobby activiteiten en de producten zijn dan ook nog eens aangeboden tegen een correcte prijs. Meer nog, vaak zijn de producten hier zelfs een klein beetje goedkoper dan op andere plaatsen. De verzending gebeurt snel en correct en de pakketjes komen altijd mooi en goed verpakt aan. Het contact verloopt vlot en steeds op een zeer vriendelijke wijze. Het enige dat er voor heeft gezorgd dat ik geen vijf sterren geef, is dat men vaak op we webshop nog producten heeft staan die dan uiteindelijk toch niet meer voorradig zijn. men betaalt je zonder problemen het bedrag terug, maar het is toch steeds spijtig als je verliefd wordt op bepaalde producten, deze besteld en dan te horen moet krijgen dat je uiteindelijk toch niet kan krijgen wat je hartje is komen begeren. Maar al bij al een AANRADER van formaat.

Snel en goed

Er leuk dat er een extra presentje bij zit, bedankt!

Super hobbywinkel

Super goede service! Behulpzaam bij een tekort of een vraag. Nog nooit problemen gehad. Bij iedere bestelling is er altijd een nuttig extraatje bij. ZEKER AAN TE RADEN!

Supersnel verstuurd, helemaal correct en bedankt voor de extra!

Geweldig!

zeer goed

snelle verzending. Prima winkel, ook op de beurs altijd leuke contacten en goede service

Tevreden

Snelle levering, keurig verpakt! Ik ben heel tevreden en dan ook nog een cadeautje als extraatje! Hartelijk bedankt!

Zoals iedere keer: uitstekend

Al meerdere keren hier besteld, altijd snel en compleet geleverd en top producten voor de juiste prijs. Absoluut een aanrader.

De goedkoopste en snelle levering

Goed verpakt , lage prijzen en snelle levering

Zoals altijd snelle levering met een leuk extraatje.

Overzichtelijke website, gunstige prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering. Ik ben zeer tevreden!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES