Filtre

Super snel leuke attentie erbij en een mooie prijs

meestal goede levering

meestal goede levering, maar moeilijk als er iets niet klopt. Das jammer, ook omdat wat je tekort komt dan nog niet nageleverd word. Ik beveel ze wel aan, ook al is dat moeilijk in deze situatie. Hoop dat ze nog gaan naleveren, anders kan ik de helft niet maken, jammer van z'n pakket. Zijn ze te duur voor ook

Goed en snel

goed en snel meer kan ik niet zeggen.

Ik kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen.En doorgeven dat het altijd eerlijk er aan toe gaat.

Een supersnelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling. Ook een aantal mooie cadeautjes waren in begrepen :-) Ik vond dat enorm attent. Ik kom zeker weer een keer terug voor een nieuwe bestelling.

Een snelle levering

De ene dag bestelt en de volgende dag bezorgd

in een woord geweldig!

Zeer goede web winkel, snellen levering en altijd een leuk presentje erbij.alles zeer goed geregeld.

Zéér snelle en goede levering

Supper goed en snelle service

Supper goed en snelle service

geweldig

Snelle en altijd keurig verzorgde levering

zeer snelle levering

altijd goed verzorgt

Goede en snelle service

De bestelling was top geregeld en was snel bezorgd voor herhaling vatbaar om bij de egel wat tebestellen

Bestellingen zijn altijd heel snel binnen met altijd een gratis cadeautje.

top

snelle verzending en leuke attentie

Heel snel nu al binnen keurig tot snel

Perfect netjes correct en heel snel binnen gekregen met een mooi cadeau

Snel netjes en een leuk prijsje

Altijd heel snel en netjes geleverd en wat ook altijd leuk os ze doen er altijd een extraatje bij geweldig

Slechte zaak die de boel bedonderd.

Bestelling ontvangen maar er ontbraken spullen waarvoor wel betaald was. Na mail van mijn kant werd er een kwart van het bedrag terugbetaald. Na veel onbeschofte mailtjes en beloftes van hun kant ben ik nog niets verder. Geen spullen en geen geld terug !!! Was de eerste en laatste keer dat er bij deze zaak besteld is. De hobbyclub ook geadviseerd om niet hier te bestellen

Tevreden

Keurig netjes verpakt, snelle levering , altijd een extraatje, zeer tevreden.

Geweldig. Netjes ingepakt , snel geleverd en altijd wel een leuk extraatje erbij. Top Gewoon een HELE beste hobbyzaak.

Super tevreden

Wat een top service. Ik had mijn producten heel snel in huis, en was even verbaasd, want er zat een heel leuk presentje bij. Echt super.

Heel snelle service!

Heel snelle service, spullen goed verpakt en een leuk cadeau. Wat wil je nog meer.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES