Filtre

prijs/kwaliteit altijd de laagste prijs

Goede prijzen en wordt snel en netjes geleverd.

Goed geassorteerde winkel Voor een goede prijs

Mijn bestellingen worden keurig verpakt en over het algemeen vlot verzonden. Over de levering wordt duidelijk gecommuniceerd. Ze leveren er ook een aardigheidje mee, erg attent.

Goede prijzen en wordt snel en netjes geleverd.

Word altijd zeer snel geleverd. Als je informatie wilt over een product word er ook heel snel gereageerd.

Gewoon TOP

Ben meer dan tevreden en altijd spannend wat voor kadootje erbij zit.Mijn favoriete winkel.

Snelle levering en altijd iets extra's bij je bestelling.

De bestelling ziet er altijd goed verzorgd uit.En een snelle levering

Ben heel tevreden.

Vriendelijk geholpen

Snelle levering , keurig verpakt en wat leuke kadootjes.

Snelle levering..mooi materiaal.

super

Snelle levering, altijd netjes verzorgd, ik vond de doos met food-quotes waar het in zat ook erg leuk. Bedankt!

Hele fijne ervaring

Goede service. Altijd leuk om een extraatje bij je bestelling te mogen ontvangen.

Geweldig echt een aanrader snelle service nette service en leuke presentjes bij je pakketje

Snelle verwerking

Super!!!!!

Super winkel, ik ben altijd heel blij met de inhoud van jullie pakket het klopt altijd en er zit altijd iets extra's bij.

Goede prijs/kwaliteit verhouding met een goed assortiment en bovendien supersnelle levering!

Meestal alles op voorraad en daardoor snelle levering! Prijzen zijn goed!

Op de webshop soms iets moeilijk te vinden waar onder het valt, maar alles in winkelmandje word geleverd. Betaling en levering gaat snel. Zit ook een leuke attentie bij levering! Elke week een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Raad iedereen aan om jullie te bestellen. Klein minpuntje is dat sommige dingen wel eeuwig op niet op voorraad staat. Maar ik laat het wel staan op mijn verlanglijstje op de site.

Betaalbaar, snelle orderverwerking, goede track&trace

kwaliteit kan pas achteraf bepaald worden. Maar eerste indruk wat het bedrijf achterlaat is uitstekend.

Grote top 10+

Super snel

Super snelle levering

Zoals altijd Goed en snel

Zoals altijd Goed en snel

Super snelle nette service

Ben meer dan tevreden over de Egel. Nette verpakking. Snelle verzending. En van verzending tot levering word je op de hoogte gehouden.

Vandaag besteld morgen in huis, keurig verpakt en vaak met nog iets extra’s

Ik geef de egel een 10

Zondag besteld woensdag in huis

fantastisch

Ik had al eerder mijn beoordeling verstuurd. Mijn bestelling was binnen korte tijd afgeleverd. Zeer tevreden op de werkwijze. Met vr groet, Mevr Jamanika

Ben zeer tevreden

Hele goede ervaring9