Filtre

Snel met een leuk presentje :)

Wat een website 👍👍

Grote klasse

Bedankt voor de snelle levering en de attentie

snelle levering en aan de telefoon goed word geholpen

Grote topper

Mooie grote tien voor deze website

In een woord geweldig

Prima afgehandeld

Hier ga ik vaker bestellen

Een prima ervaring

Altijd goede service

Korte levertijd, goedkoper kan niet, altijd leuk dat er een presentje bij zit. En handig die berichtjes wanneer het aan komt.

Altijd snelle levering.

De egel krijgt van mij een dikke 10! Altijd snelle levering, voordelige prijs en een leuke attentie!

GEWELDIG!

Snelle verzending, goede service, vriendelijke mensen aan de telefoon. Klantvriendelijk, zeer uitgebreid assortiment. Leuke attentie bij elke bestelling.

Geweldig!!

Zeer snel verzonnen en nog klein extra spul mee gekregen wat ik niet besteld had! Heel attent dikke 10

Snel en makkelijk

Zie boven

Helemaal super

Geweldig goede hobby winkel.

Je krijgt wat je besteld en goede prijs, ik vind het fijn om daar te bestellen.

goede service

ik vind het een goede service en een snelle levering

Goed product, goede service, snel

Ik had spullen nodig voor mijn fotoalbum en ik vond bij de Egel precies wat ik zocht en ook nog eens voor een gunstigere prijs dan bij andere hobbyzaken. Het werd snel geleverd en er zaten zelfs nog wat extraatjes bij die ik niet had besteld. Top! De spullen zijn van goede kwaliteit.

Supers

Snelle levering en leuke dingetjes er blij geweldig fijn

Voordelig en snel

Ik ben tot nu toe altijd tevreden geweest over de egel. Als er wat mis is met een product wordt het netjes opgelost. Je krijgt vaak een extraatje erbij. Het wordt snel verzonden. Het enige verbeterpunt vind ik dat de site overzichtelijker mag worden. Persoonlijk zoek ik vaker op een thema dan op verschillende merken. Een tabblad clear stamps of een tabblad met kerst etc met daarin alle merken zou voor mij bijvoorbeeld prettiger werken. Nu staat dat onder verschillende merken.

Goede levering

De bestelling wordt accuraat geleverd. Meestal snel. Ik heb nog wel moeite met de nieuwe website.

Positief

Nadeel is de gebrekkige omschrijven bij de producten waardoor sommige dingen anders zijn dan gedacht

Heel erg goed

Snelle levering Goede prijzen en veel keuze Top Top

Geweldig . Aan iedereen aan te raden.

Altijd een snelle levering. Mocht de levering niet meteen op voorraad zijn. Dan krijg je een duidelijk antwoord. dan en dan te leveren. Dit vindt ik correct.

Goede prijs kwaliteit verhouding, en altijd een presentje bij de bestelling.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer