Filtre

Besteld en super snel geleverd. Bedankt voor de leuke verrassing!

Snel en goed geleverd, zelfs dingen die nog uit moeten komen.

Altijd snel en goed geleverd, tevens altijd iets goedkoper dan in andere hobbywinkels.

Goede snelle levering, goedkoper dan elders en altijd een attentie erbij!

De egel is voor mij no. 1 op hobbygebied

Grote sortering, snelle levering, goede service en natuurlijk de prijs voor de artikelen.

Ik ben blij met De-Egel

De bestellingen worden snel verzonden, het is goed verpakt en vaak net iets goedkoper dan elders. Bovendien krijg ik er een cadeautje bij. Heel leuk en het wordt zeer gewaardeerd!

Goede snelle service.

Snelle levering van bestelde producten meestal eerder dan wordt aangegeven. Allert snel antwoord als je wat wilt weten.

Prijs, service en afhandeling bestellingen zijn top👍

Bij vragen altijd een snel antwoord. Bestellingen vaak binnen 3 dagen in huis. Bij prijsvergelijking staat de Egel meestal bovenaan. Er worden leuke acties verzonnen. Bij een bestelling zit altijd een attentie. Dit laatste is niet het belangrijkste, maar wel heel leuk.

Super geweldig

Zo snel mijn bestelling binnen geweldige prijzen en super hulp via de klantenservice

Snelle levering enz

Ik heb tot nog toe alleen maar goede ervaringen met de Egel. Ook altijd een leuke attentie erbij.

fantastisch

Fijne vlugge afwerking super

Fantastische service

Ik heb het besteld en de volgende dag werd het bezorgd. Helemaal goed!!!

geweldige website

Altijd snelle levering leuke cadeautjes bij je bestelling in een woord geweldig een grote tien

Geweldig goed verzorgd

Prima en correct

Altijd zending op tijd duidelijk wanneer het komt En het leuke is dat er altijd wel een kadootje bij zit. Mensen aan de telefoon altijd behulpzaam en vriendelijk

Slechte klantenservice

Bestelling werd niet op de aangevraagde datum geleverd en was incompleet. Om restitutie moest ik zelf vragen. De bonus wat niet bij een boek zat werd afgewenteld op de leverancier. Nog niets van gehoord. Geen excuus van klantenservice alleen een heel korte mail.

Positief

Goede prijs, breed assortiment en je krijgt heel attent een cadeautje bij je bestelling. Leverdatum klopte niet maar dat kan natuurlijk ook bij de post liggen. Daarnaast vind ik een levertijd van drie dagen ook geen probleem.

Fijne webwinkel

Een groot assortiment , je hoeft niet voor heel veel geld te bestellen om geen bezorgkosten te betalen. Prima en snelle service. Altijd een leuke verrassing in je pakket. Dik tevreden !

top

altijd een snelle levering betaalbaar prijzen leuke extraatjes niet dat dat nodig is maar altijd leuk ik ben erg tevreden over deze webwinkel.

Snelle levering.

Betrouwbaar en snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt, en nog een leuke attentie bij de bestelling. De eerste keer dat ik bij de Egel bestelt hebt, ga het in de toekomst waarschijnlijk nog vaker doen. Mijn producten vergeleken bij de concurrent, de Egel is prijstechnisch aantrekkelijk.

Een duidelijke bestelsite, niet duur en doorgaans snelle en correcte levering.

Een webwinkel waar ik met plezier en vertrouwen winkel voor mijn hobbies.

Keurige verpakking en snelle bezorging.

Super webwinkel!!

Heel blij met de keuze en snelheid van levering!

Zeer snelle en goede service.

Artikelen zien er goed uit. Niet beschadigd oid. Handige en goed overzichtelijke site. Heel veel keuze.Kan alles goed vinden. Betaling makkelijk. Kunt uit veel mogelijkheden kiezen.

Bestelling altijd netjes en snel bezorgd

Zeer te vreden met snelle en nette afleverig van nieuwe producten.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES

010 4195901

Kiyoh Anmeldelser

‱ Alle kan skrive en anmeldelse, dog skal alle anmeldelser overholde vores vilkĂ„r for brug og privatlivspolitikken
‱ Vi udfĂžrer automatiske og manuelle kontroller for at forhindre falske anmeldelser sĂ„ meget som muligt ‱ Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises straks online og verificeret inden for 72 timer