Filtre

weer super verzorgd, snel geleverd en een leuke attentie.

😉👍🏻

Snelle levering, goede prijs en zo lief dat er een presentje bij zit !

Zoekende naar het door mij bestelde product kwam ik door te vergelijken al snel op De Egel uit en ik ben daarin zeker niet teleurgesteld.

Ben heel tevreden over de snelle levering en de prijzen en leuk dat er elke keer een presentje bij zit.

Helaas voor mij geen snelle levering. DHL is daar verantwoordelijk voor!

Wel erg leuk dat er een attentie door de Egel bij de bestelling zat.

Snelle levering en altijd een cadeautje die meegestuurd wordt. Super leuk maar als ik een verbeter puntje mag aandragen, ik mis een uitgebreide omschrijving bij de producten die jullie verkopen.

Goedkope winkel

Volgens mij de goedkoopste online winkel wat o.a. snij- en embossingsmallen betreft en altijd een extraatje erbij.

Goede levering

Bestelling is snel in huis Mooie levering

Levert snel en houdt je op de hoogte wanneer je bestelling komt

Zeer tevreden met service van De Egel

Een uitstekende service, zeer snelle levering en goed verzorgde verpakking. Er is ook altijd een attentie ingesloten. Daar ben ik heel blij mee. Deze attenties mogen wel wat wisselen aangezien ik nu al vier dezelfde heb en net weer een order geplaatst heb, Mogelijk wordt dit no.5 van paperbackmapje. Moet er wel bij vertellen dat alle orders heel dicht op elkaar zaten. Misschien worden de attenties per periode gewisseld. Ik heb nu wel aardige kadootjes om weg te geven, ook niet weg.

Altijd zeer snel

Zeer snel en altijd met een verrassing

Snelle levering waar ook nog een leuk cadeautje bij zat.

Fantastisch snel geleverd. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en met mijn product.

Grote top

Super goede en snelle service!

Al meerdere malen besteld, geen of lage verzendkosten en altijd snelle levering! Zit altijd goed en netjes verpakt en een extra kadootje erbij, super leuk!! Ik bestel zeker nog heel vaak!!

Prima webwinkel

Alles zoals het moet, snelle verzending, leuk extra cadeautje erbij, voor herhaling vatbaar👍🏼

Prima web winkel

Snelle service goed vepakt en nog een extra cadeau

Snel, sneller, snelst

Woensdag eind de middag besteld en vrijdag tussen de middag lag mijn bestelling hier al op tafel! Je wordt via mail ook prima op de hoogte gehouden van het verzenden en onderweg zijn van je bestelling! Dikke 10 van mij!

Meestal snelle levering. (indien op voorraad) Altijd iets extra's!

👍👍top

Uitstekend👍👍

Snelle levering netjes verpakt. Doen er een leuk presentje bij en het is voordelig.👍👍

Wow fantastisch levering altijd snel zelfs in de vankantieperiode

Wow

Uitstekend👍

Dikke grote tien

zeer correct met verpakking, verzenden en mededeling via mails. En lekker voordelig.

Super deze website snelle levering altijd netjes en altijd een presentje bij je levering

Ben zo blij met deze website een grote tien 😀😀

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES