Filtre

Een dikke tien +

Goede communicatie en prima levering.

Eerste keer dat ik wat bestel. Omschrijving product was niet goed. Eerlijk gezegd had ik iets anders verwacht als product. Kan ook mijn fout zijn. Levering en communicatie was correct.

Snelle levering ,en de beste prijzen

Goede,nette en snelle service

Snelle en nette levering,altijd een cadeautje erbij. Een goed overzichtelijke webwinkel. Goedkoper dan andere (web) winkels. Per telefoon en email goed bereikbaar en altijd een snelle reactie.

Geweldige service website en super snelle levering

Goede snelle levering, super toch

zeer goede service

een topwinkel! :)

Top een hele grote 10+

Veel keus, gunstige prijzen

De Egel heeft veel keus en zeer gunstige prijzen, zo is de Distress Oxide een euro goedkoper dan de meeste andere winkels. Op een artikel van 5 euro (bij De Egel) is een euro best veel. Ook altijd een leuk cadeautje bij je bestelling, zo voel je je als klant ook gewaardeerd. Het zou wel fijn zijn als er ook kon worden gekozen om je pakje af te halen bij een afhaalpunt van DHL of PostNL, dan hoeft er niemand thuis te blijven en hoeft de bezorger ook niet opnieuw langs te komen of bij buren te vragen of zij mijn pakje willen aannemen.

Snelle levering en altijd in orde

Ik ben wel blij met de nieuwe website, nog gemakkelijker alles te vinden. Zeer tevreden over de bestellingen die ik gedaan heb.

Waarom geef ik 3 sterren omdat ik verder niks te klagen heb over het ontvangen van het pakketje Maar ik vind 1 heel erg jammer en zeker een groot min punt. Dat is dat je het met een pakketje wat niet door de brievenbus kan dat je dat niet op een Postnl punt kunt laten brengen. Zodat je het daar weg kunt halen Maar dat het beslist op een huisadres moet laten bezorgen. En dan maar hopen dat je thuis bent om het aan te nemen. Bij alle hobbysite waar ik wel eens wat bestel kan ik het wel op een Postnl punt laten bezorgen

snelle service en levering

snelle levering en keuze in overvloed, ook altijd een leuke attentie er gratis bij.

Wat een super fijne webwinkel, goedkoop, snelle levering en een kadootje!!!

Wat een fijne snelle en keurig ingepakte levering. Helemaal blij ook met het cadeautje dat er bij de bestelling zat.

Alles is altijd keurig verpakt, snelle levering en bovendien zit er nog altijd een extraatje bij de bestelling.

Uiterst tevreden!

Snelle levering en leuke attentie bij je bestelling. Zeer ruim assortiment en gunstige prijzen. Kortom, een zeer tevreden klant (1e bestelling maar kom zeker terug).

Fijne zaak, leuke artikelen en altijd wat extra's bij de bestelling

Ik bestel al jaren mijn hobbyspullen bij de egel en ik ben er heel erg tevreden over.

Geweldig !!

Prima service, duidelijk en overzichtelijk, groot assortiment, niet duur, snelle levering.

Gewoon goed!

Veel keus. Niet duur. Goede bezorging.

Snel en accuraat

Alle bestellingen tot nu perfect ontvangen. En snel. Heel blij mee!

een goede service als er iets niet in orde is

een goede service als er een probleem is, snel op gelost. zeker een dikke 8.en altijd en altijd een extraatje er bij.

Wat snel! Geweldig en keurig netjes verpakt. Ik durf de site niet te openen, dan ben ik gelijk verkocht.

Alleen jammer dat je bij de nieuwe website niet meer kan kiezen om je bestelling op te haken in de winkel

TOP service, snelle bezorging

Ik ben superblij met jullie altijd een extraatje bij de bestelling TOP

Geweldige service enz..

Mijn ervaring ...is heel goed, altijd snel en corrrect.enz

heel goed

Ik vind dat heel goed verzorg uit ziet. En vlug thuis. En ze zijn heel vriendelijk

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES