was super

super want ik kon even niet verder

Snel

Artikel besteld, zo pas na 6 dagen geleverd worden. Was binnen 2 dagen binnen.

Goede producten en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over De-Egel, de site is makkelijk en overzichtelijk en de levering was netjes en snel.

Supersnel

Altyd zorgvuldig ingepakt. Snelle verzending

Ik bestel hier al zolang mijn spullen. Altijd goed ontvangen en mocht iets niet goed zijn doen ze nooit moeilijk

Grandioos

Prima verzorgt en vlug gestuurd. Voor herhaling vatbaar. Heb dit dus weer gedaan. Shampoo.

goed geregeld

bestelt zou komen op bepaalde dag ,maar veel eerder geleverd . hoef er niet voor thuis te blijven .Past door brievenbus.

Vlug verzonden

Goed verpakt leuk kadootje erbij geen problemen bij bestelling en ontvangt

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst, die is direct bevestigd en verzonden. Materialen kwamen goed verpakt aan.

Helemaal top

Prachtige spullen, heel groot aanbod

mijn pakket was op de verkeerde naam naar een DHL punt gestuurd , ipv mijn naam was de naam van de eigenaar van het DHL punt ingevuld op het verzendadres. Snelle reactie op mijn mail gehad en werd ook direct meegeholpen met zoeken. Alsnog mijn pakket later ontvangen. Mijn dank hiervoor.

Koop hier je hobby spullen!

Fijne webshop, alles voor kaarten maken, standsmessen wel een beetje duur, maar goeie kwaliteit. Ben er heel blij mee. Ook veel mooie afbeeldingen van andere hobby artikelen met duidelijke beschrijving erbij....

Geweldig en goede service.

Veel sneller dan verwacht mijn pakketje ontvangen. Zoals altijd keurig netjes verzorgd en een extraatje erbij. En extra folders met wat er te koop is. Altijd handig.

Tevreden klant - Decoupage papier

Mooi materiaal, Top ingepakt en beschermd tijdens vervoer! Er was ook nog een leuke attentie bijgevoegd. Gestructureerde webshop, bij bestelling gelijk bekend wanneer de aflevering plaatsvindt, wordt niet de eerstvolgende werkdag verzonden maar x-aantal dagen later maar is niet erg daar het wordt gecommuniceerd!

Nette prijs en aandacht aan het pakket gespendeerd.

Snelle en hele goede levering

Geen opmerkingen verder

Altijd correct, keurig afgeleverd.

Bestel al jaren bij de egel en altijd alles keurig en netjes afgeleverd. Bedankt hiervoor.

Heel tevreden

Goede service gewoon. Niks op aan te merken

Fijne hobbywinkel met veel voorraad..

Snelle levering na de bestelling en veel is er op voorraad wat ik nodig heb voor mijn hobby.

Heel tevreden

vlotte levering ondanks dat de bestelling even kon duren. heel tevreden, ook over de keuze die ze hennen.

Snelle service en netjes verpakt.

Dank jullie wel voor de snelle levering. Het zat netjes verpakt en ook nog een klein cadeautje erbij. En zeker een optie om creatieve materialen/producten te kopen!

Snel, Goed en overzichtelijk!

Ik was op zoek naar kleine stapelbare bakjes. Zoektocht geslaagd bij de Egel! Heel blij mee.

Goede service.

Goed en vrij snel de bestelling naar je toe gezonden, ook bij het ophalen in de winkel.

Vlotte levering, fijn materiaal

Snel, betrouwbaar, leuke attentie.

Staan altijd voor je klaar, niets is teveel

Ik kom al heel lang in de winkel, vriendelijk personeel. De bestellingen worden altijd netjes afgehandeld. Marja

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES