Goede site en snelle levering

Altijd alles op voorraad, en een snelle levering en een extraatje is altijd leuk

Alleen online ervaring. Al diverse keren besteld. Altijd goed geweest en naar tevredenheid.

Ruim aanbod

De Egel heeft een ruim aanbod aan hobbyartikelen. Bij de bestelling krijg je altijd een of meerdere presentjes. De communicatie met de klantenservice is ook zeer goed.

Supersnelle afwikkeling

nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik de melding dat het 10 september geleverd zou worden en wat schetst mijn verbazing.....de volgende dag in mijn mailbox dat de brievenbuslevering 4 september komt en ja hoor op die dag keurig in de bus. Super bedankt.

Eerste ontmoeting met De Egel, alles in een woord samengevat geweldig. duidelijke bestelmogelijkheden snelle afhandeling en levering Al met al, super

Mooie producten, vriendelijke prijzen en altijd een leuke extraatje erbij. Super!

Snelle correcte levering met altijd een kadootje

Goeie stevige breinaalden

Het duurde een paar dagen voordat ze werden verstuurd, maar eenmaal in huis een prima product bezorgd.

goede ervaring.

snelle en goede levering . verzorgt pakket. altijd leuk om het doosje te openen en mijn knutselmateriaal te zien dat ik heb besteld .

Goede prijs, snelle levering

Mijn eerste bestelling deed ik bij ze en snelle levering en leuke extra’s erbij.

Leuk shoppen, veel ideeën

Snelle service, materiaal goed verpakt.

Terug volledig in orde, vlugge service en mooi verpakt. En altijd een kleine verrassing erbij. Dank je wel

Zijn prima

Online heel goed om te doen

Super fijne voor mij online winkel!!

Als ik iets verkeerds bestel en een mailtje stuur, wordt het gelijk goed opgelost. Er wordt gelijk gereageerd op een mailtje. Ook wat betreft verzendkosten (min 20€ Ned.)is dit voor een ieder van ons betaalbaar om toch nog lekker je hobby te kunnen doen in een tijd waar alles zó duur is! Als dit zo blijft koop ik nog zo lang ik dat kan bij jullie. (Wij hebben hier geen hobbywinkel)

Super website

Snelle levering enaltijd goed advies bij vragen

Prachtig!

Vlotte levering.

Zeer tevreden.

Bestelde materiaal goed en stevig verpakt. Snelle service en ook nog een leuk klein cadeautje bij de bestelling.Dank daarvoor.

Zeker tevreden over deze winkel.

De be or ging is altijd correct. En altijd een leuke gift bij de bestelling

Altijd prima.

Goed verzorgd en een kadootje,altijd benieuwd wat dat zal zijn.

Positieve, aangename ervaring

Veel keuze, eenvoudig bestellen, snelle levering, steeds een verrassing bij. Vlotte communicatie.

Hele fijne winkel. Veel keuze en de bestelling klopt altijd en altijd een leuk kadootje erbij. En voor mij erg belangrijk…vanaf 20 euro gratis verzending!

Een fijne web winkel

Alles is altijd goed verpakt en er is altijd een leuke verassing in het pakket. Er wordt goed aangegeven wanneer het pakket verstuurt is en wanneer het geleverd wordt. Goede webshop waar je alles goed kunt vinden zonder dat het een irritante speurtocht wordt.

Heel vlotte en vlugge bestelling en levering.

Creatief

Een mooi aanbod van hobbymateriaal en keurig verzorgt en verzonden. Heelblij mee.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES