Mooi karton, zoals omschreven op de website en een extra cadeautje erbij ingepakt. De levertijd duurde wat langer maar dat is meer te wijten aan PostNl dan aan het verzenden vanuit de winkel.

Snelle levering en een aardigheidje wordt op prijs gesteld

Snelle levering en een aardigheidje wordt op prijs gesteld

heel slecht

levering na 3 keer belllen duurde 2 maanden

Het zijn toppers

Het is altijd een feestje als je bestelling binnen krijgt En Een snelle levering van je bestelling

Het zijn toppers

Hele slechte ervaring met egel

Ik zal het niemand aanraden er Iers te bestellen

nette en snelle service

Snel en netjes aangeleverd, alles compleet en altijd met een kleine verrassing erbij. Prima webshop met groot assortiment en niet de hoogste prijzen.

nette en snelle service

Snel compleet kon niet beter

Dikke 10

zeer goede service

zeer goede service

Prima, alleen vind ik het soms moeilijk om de artikelen te vinden.

Prima, alleen vind ik het soms moeilijk om de artikelen te vinden.

te vrede

Voor de eerste keer bij de Egel bestel en ze hebben mijn bestelling snel verstuurd.

te vrede over De-Egel

Had voor het eerste keer een bestelling gedaan. Snelle levering, netjes afgeleverd Ik beveel dit bedrijf aan.

te vrede over De-Egel

Heel veel in het assortiment snelle levering en niet te duur fijne winkel om te bestellen goed verzorgt

Altijd netjes verzorgd met een leuk extraatje. En binnen twee dagen kon ik al aan de gang. Dus super bedankt

Snel en correct

Snelle levering. Correcte afhandeling en meestal een presentje bij een bestelling. Top.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES