Een prima webshop

Snelle verzending en het materiaal is keurig verpakt. ook leuk dat er altijd iets extra's bij is. Heel fijn dat er al bij 20 euro gratis wordt verzonden.

Zending prima inorde

Niks op aan te merken

Zeer snelle levering en goede service.

Zeer snelle levering. Goede service. Bij schade aan het ontvangen pakket: op mijn bericht hierover is meteen - kosteloos- een nieuwe zending toegestuurd.

Betrouwbaar

Het bestelde is goed ingepakt en op de afgesproken tijd afgeleverd, met t&t-code. Wat wil je nog meer?

Netjes geholpen,ruime sortering erg snelle levering.keurig verpakt zeer tevreden.

TOP!!!!

Zoals altijd supersnel verzorgd, bezorgd en weer met iets leuks erbij.MIJN favoriete hobbywinkel en inmiddels ook van heel wat vrienden en bekenden.

Super service

Snelle levering, lief extra's erbij. We kunnen weer aan de slag.

Veel keuze en snelle levering

Zeer snelle levering!

De bestelde producten waren correct en de dag na de bestelling geleverd. Uitstekende service!

Altijd goed en snelle levering

Altijd leuk om een extraatje te krijgen. Dank je wel daarvoor

Snel, netjes en altijd een cadeautje ;-)

Altijd netjes verpakt, nieuwe folders en een cadeautje. Altijd leuk!

Heel tevreden

Goed verzorgde, snelle levering met een heel leuk kadootje erbij. Altijd een feestje om bij de Egel te bestellen.

Altijd keurig verzorgd, en snelle levering, ben erg tevreden.

Bestelling gedaan. Eén artikel was niet op voorraad. Via de mail overlegd: geld retour of een vervangend artikel. Was binnen no-time geregeld. En ook nog een leuk presentje erbij ontvangen.

Wordt netjes op tijd geleverd.

Snel en netjes

Product was niet leverbaar wordt netjes gevraagd of ik iets anders wilt of geld terug Producten die er wel waren snel gekregen!

Goede service en goede levering.

Leuke hobbyspullen besteld en goed en netjes geleverd.

Mooie producten en snelle levering

In heb mijn producten ontvangen zoals ik ze besteld heb, er zat zelfs een extraatje bij.

geweldig

de betselling was heel snel geverd ,er was nog een klein misverstand maar echt super goed opgelost.

Fijn

Altijd keurig verzorgd en snel geleverd. Zeer tevreden

Goed verpakt + cadeautje snel geleverd hartelijk dank

Goed verpakt een leuk cadeautje erbij en snel geleverd hartelijk dank

Correct en heel snelle levering waarvoor dank

Geleverd voor de aangegeven datum was een fijne ervaring om bij egel te bestellen

Snelle levering nrtjes verpakt en presentje

Mooi product Snelle levering

Snel geleverd, goed verpakt , en een mooi cadeautje erbij dat echt de moeite was , heel tevreden hier bestel ik nog met plezier

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES