Altijd top en goede service!

Snelle levering goed verpakt en vaak een extraatje, kortom super!

Zeer tevreden.

Zeer goed, snel met het binnen krijgen van mijn spulletjes. Zeer tevreden!

heel blij met jullie

ik ben heel blij met Egel ze sturen alles wat ik bestel en het duurd ook niet lang

Snel en leuk extraatje

Mijn pakketje snel ontvangen en nog een leuk extraatje ook

Zeer goed en keurig verpakt dank u

Snelle levering en leuke verrassing extra

Top top top

Een site met heel veel voor onze hobby, altijd mee met het nieuwe, scherpe prijzen, zeer snelle verzending, wat zo leuk is.

Fijne webshop

Snel verzonden en hele goede service

geweldig

erg goed en snel geleverd

Mooie producten, fijne service

Mooi verzorgd pakket met extra's ontvangen. Leuk om ook naast de fijne bestelling een verrassing te vinden in de doos .

Prima shop snelle levering.

Prima shop snelle levering.

Geweldige ervaringen

Ik koop graag bij de egel . Perlen pennen verf enz altijd geweldig verpakt. EN altijd zit er ern jado bij . Dat is nou zo lief en leuk als je een pakje .krijgt van de egel . Ik ben super fan .gr jolanda beumer

Was blij verrast door de extra attentie en voor de snelle en goede afwikkeling

Fijne webshop, snelle levering

Wordt snel en goed afgeleverd

Ook deze bestelling weer snel en goed geleverd!

Hallo team Egel, Zoals ik ondertussen gewend ben van de Egel is ook deze bestelling weer vlot en goed geleverd. Dankjewel ook voor het extraatje, altijd weer een leuke verrassing. Één nadeel vind ik de soms summiere beschrijving bij de artikelen. Bij het karton wat ik kocht stond geen afmeting, alleen een plaatje. Ik kreeg een andere afmeting toegestuurd dan ik verwachtte te krijgen naar aanleiding van het plaatje. Gelukkig wel bruikbaar voor mij. Dus misschien de afmetingen erbij zetten? Groetjes Christie

Heel goed, ...

Al via FB goede review gegeven, zeer tevreden.

perfect

ik heb alweer nummers opgeschreven voor Sinterklaas,

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en kreeg er zelfs een presentje bij dat was echt een verrassing in deze tijd als nog bedankt daarvoor

Geweldig!

Ik bestel met enige regelmaat hier en alles is altijd compleet, snel geleverd, goed verpakt en wat extra's erbij. Zeker een aanbeveling om hier je hobbyspullen te kopen!

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling is snel en goed verpakt geleverd. Ben er erg blij mee.

Geweldig!

Snel en netjes geleverd. Erg leuk dat er weer een cadeautje bij zat.

Goed en snel bezorgd

Heel snel goed en het juiste artikel

Top,netjes optijd geleverd, zeer vriendelijke chauffeur.

Snel en prima

Aleen wat een belachelijke grote doos die kan wel 3x kleiner

Bij mijn bestelling op 3/10/2022 kreeg ik een vermoedelijke datum van levering vermeld. (11/10/2022). Dat was lang wachten. Op 5/10/2022 kreeg ik een mailtje met als hoofding: Goed nieuws. Het was inderdaad goed nieuws. Mijn bestelling werd geleverd op 6/10/2022, waarvoor hartelijk dank.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES