Fijne site voor bestellingen!

Site is duidelijk en overzichtelijk. De producten die ik koop zijn fijn in gebruik. Daarnaast word er sneller bezorgt dan aangegeven! Meerdere keren al iets besteld bij De Egel, en het blijft mijn favoriete hobby site!

Prima Verzorging

Alles in een goede staat ontvangen ,en atijd wat extra,s erbij

Netjes ingepakt

Website mooi overzichtelijk.. Bestel procedure ook helemaal duidelijk. Wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de bestelling als het ingepakt is en als het verstuurd is

Snel en perfect

Alles netjes verpakt met leuke folders vol met tips! Snelle levering en alles wat ik besteld had zat erin!

Mooie en vele artikelen op de website, Moeilijk kiezen.

Moest lang op mijn bestelling wachten Dat ben ik niet gewend van de Egel Maar t was vakantie tijd.

Nog steeds erg tevreden

En zal en kan ik het iedereen aanbevelen een vertrouwd adres .

Een prima bedrijf

Wil ik altijd aan iemand aanbevelen

Altijd fantastisch.

Ik ben al jaren een heel tevreden klant van de Egel. Ze hebben een fantastische service en de prijzen zijn ook heel redelijk. Meestal krijg je dan ook nog een cadeautje, het kan niet op.

goede levering, voldeed aan mijn verwachtingen

Weer supersnel geleverd!

Netjes en supersnel geleverd met een leuk presentje erbij!

Ik ben zeer tevreden

Ik vind de Egel een geweldig bedrijf. Duidelijke website, qua prijs zitten ze ook niet hoog, snelle levering en er zit altijd wel een presentje bij.

Het was er supersnel en keurig netjes afgeleverd. Ik zou willen dat alles zo bezorgd werd.

Super fijne winkel

Altijd de nieuwste spullen. Levering vaak eerder dan gepland. En helpen je perfect

Snelle levering de juiste boeken en plaatjes netjes verpakt in een woord geweldig

Supergoede service

Snelle en uitstekende verzorging van bestelling

Altijd goed verzorgd, en snel geleverd

Altijd leuk om daar te snuffelen.

precies gekregen wat ik bestelden.

ruime keus, goede prijs/kwaliteit verhouding, snel geleverd.

Helemaal goed. Top Service

Alles weer netjes verpakt jullie krijgen een dikke tien!

Geen problemen bij bestelling en/of levering! Ook fijn dat het zo snel werd geleverd!

Snel en compleet!

Altijd goed geregeld via De Egel.

Veel keuze en keurige levering

Ze hebben veel keuze in velerlei hobbyartikelen.

Altijd goed

Snel geleverd, en leuke dingen extra.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES