Fijne winkel, altijd het nieuwste, en snelle levering. Mijn bestelling kwam eerder dan verwacht, dus weer heel erg blij. En altijd wat extra's Weer bedankt

correcte levering en snel

de levering was snel en correct. en dan ook nog leuke kadootjes er bij. en leuke folders. steeds een verrassing wat er weer bij zit.

Snel en correct

Zoals altijd ZEER TEVREDEN

Always a good experience

Love the possibility of free shipping to Portugal! I have been buying from De-Egel for several years and I think I will keep buying several more :-)

Snelle levering, scherpe prijzen en mooie extraatjes!

Heel goed bevallen

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en werd keurig snel geleverd. Er zaten nog wat extra dingen bijgevoegd, superleuk.

Altijd heel goed

Moest alleen appen waar mijn bestelling bleef,dat was nog nooit gebeurd. Maar daar in tegen hebben zij het goed gemaakt met een cadeautje

Super snelle service

Perfect geregeld en een zeer snelle levering, met een aantal leuke extra's als cadeautje

uitstekend

snelle levering en verzorgde verpakking.

Werd sneller geleverd dan vermeld, top!

Goed!!

Goed verpakt, snelle levering En bedankt voor de cadeautjes die er bij waren dat was een leuke verrassing! Gelijk al een nieuwe klant naar jullie doorgestuurd

Traag van afhandeling

Jammer dat wat je online besteld het er toch niet is. Tijdsduur van bestelling tot levering is wat traag tov andere hobbyzaken.

Alles keurig verpakt op tijd bezorgd

Leuke extraatjes

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ruime keuze en goede kwaliteit

superrrr

overzichtelijke site snel besteld en snel thuis bezorgd gekregen met een heel leuk extra

Als altijd weer perfect

Bovenstaande zegt alles al

Ben zeer tevreden over de klandizie , en de snelle levering . Groetjes Corrie

perfect

bestellen en volgende dag in huis

Kan niet beter

Ik heb een uitstekende ervaring

Verheug me iedere week weer op de nieuwsbrief.

Is goed in elkaar gezet. Duidelijk te lezen.

Snel en correct

Ik ben enorm blij en tevreden met De - Egel.

Ik ben Ida en laat weten dat ik zeer tevreden ben met De-Egel. Ik heb op mijn 87e de hobby kaarten weer extra opgepakt. Alhoewel ik het al jaren doe. Maar met hulp van De-Egel krijg ik weer nieuwe ideeën.. Geweldig. Daarnaast vind ik Pergamano ook leuk. Dat heb ik ook weer opgepakt. Ik vind het ook prettig om een verlanglijstje de kunnen maken. Zo gauw ik graag iets wil bestellen zet ik het vast op mijn lijstje. En daarbij ervaar ik de service als een product even niet aanwezig is. Dan krijg ik daar een melding van. Top De-Egel. Bedankt. .

super

alles is weer zoals gewoonlijk goed verlopen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES