Alles zeer goed geregeld. Ben heel tevreden.

Zoals altijd, prima in orde

Ik ben altijd zeer tevreden over De-Egel.

Snel geleverd leuk presentje

Pakket was snel geleverd en ook een extraatje ontvangen.

fijne webwinkel Altijd snelle levering en altijd een leuk extraatje bij de bestelljng Dank jullie wel en tot gauw

Super!!

Snelle levering Goed verpakt Leuk kadootje erbij!

Zeer snel ontvangen en zeer goed en veilig verpakt . Want ging toch om potloden die echt voorzichtig moeten verpakt worden . Zaten in doosjes zeer handig . Zal zekerst nog bestellen .

super

Heb weer een adres gevonden waar ik mijn hobbyspullen kan bestellen

Snellere levering dan eerst gemeld.

Kreeg direct bij de bestelling een bericht dat het 10 dagen zou duren maar dat werd aanzienlijk minder. Dat is natuurlijk altijd goed. Verder was de bestelling keurig verpakt en een klein extraatje erbij is natuurlijk óók heel leuk. Bovendien kreeg ik van een product de duurdere uitvoering (?) Waarschijnlijk de oorspronkelijke uitverkocht? Van mij dus alleen maar een positieve reactie.

Altijd snel geleverd en goed verpakt.

De bestelling wordt snel geleverd. Gelukkig heel goed verpakt. En ook nog eens een presentje erbij. En het fijnste van alles is, dat ze ontzettend veel hebben

Fijne winkel, goede service, goed assortiment

Heel tevreden over het hele proces van bestellen, betalen en leveren. En ook nog een leuke attentie erbij. Top!

geweldig op tijd klasse

het was er eerder dan verwacht

heel nette en snelle levering van de egel

zeer correct bedrijf

uitstekend

snelle en verzorgde levering

Snelle en correcte service

Was heel tevreden over de snelle bezorging .

geweldig

ze leveren heel snel en ze reageren snel blijf zo door gaan

Service is goed maar jammer dat de telefonist ,bijna niets weet en onder het gesprek de radio aan laat staan

snelle verzending keurig verpakt en altijd wat extra

Geweldig goed en vlug!

Altijd even goed en vlug bezorgdbezorgd

Ik moest lijm hebben en ze hebben snel en voor een goede prijs geleverd. Ik kreeg er ook nog een leuk cadeautje extra bij. Het was de eerste keer dat ik iets bestelde maar zeker voor herhaling vatbaar.

Vlotte ,aangename samenwerking!

Bedankt voor de vlugge reactie en het vertrouwen en natuurlijk ook voor het de extra attentie bij volgende aankopen kijk ik eerst of het bij jullie beschikbaar. Is grts Katrien

Fijne ervaring

Mijn bestelling werd snel geleverd. Er zat een verkeerd artikel bij en nadat ik dit gemeld had, werd direct het juiste artikel toegestuurd. Complimenten!

Zeer snel en mooie producten.

Leuke producten met zeer correcte afhandeling van de bestelling.

Sneller dan verwacht

Levering bijna een week eerder dan gezegd wat fijn is. En leuk dat er een extraatje bij zat

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES