Goed/uitstekend

Alle bestelde artikelen in goede staat ontvangen en veel eerder dan werd aangegeven. Een leuk cadeautje er bij, kortom fijne ervaring.

super alles is perfect in orde en verzorgd geleverd!!!

Was de eerste keer dat ik iets heb besteld en ga dit zeker herhalen. Alles was netjes verpakt, duidelijke bon met overzicht wat je besteld hebt. Gemakkelijk bestellen en betalen. Heel goede ervaring!!!!

Snel en goede levering.

We zijn heel tevreden.

Beste, de verpakking was correct, bestelling compleet ,in een woord uitstekend. Maar, en daar kunnen jullie niks aan doen .De jongeman al lopend uit de bestelwagen en al lopend terug, je kunt nog niet eens een welgemeende dankjewel zeggen. Dat wilde ik eventjes kwijt. Groetjes lisette

Tot nu toe alles mooi op tijd ontvangen.. goede prijzen ook..

een hele fijne winkel om hobby spulletjes te kopen

Snel, goed service en lage verzendkosten.

Bij de egel word ik altijd goed en snel geholpen. Erg fijn dat de verzendkosten en minimale besteding laag zijn. Daarnaast is het altijd leuk om een gratis verrassing in je pakket te vinden.

Geweldig en snel ontvangen

Mooie webshop ben erg tevreden

prima, snelle levering

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling. Keurig verpakt en snelle levering

Altijd zeer goede prijzen en altijd nette en verzorgde verpakking met af en toe een verrassing.

Ik vroeg via mail eerst uitleg over de transfer vloeistof. De dag erna onmiddellijk de nodige uitleg ontvangen. Top!

Ben zeer tevreden !

Alles is tot nu toe altijd in orde ook leuk met de kleine attentie die er altijd bij de zending zit . Dank daarvoor !

alles prima in orde zoals altijd!

Ik koop regelmatig bij de egel omdat ze alles snel versturen, geen verzendkosten boven 20,- en altijd gunstige prijzen hanteren. Ik ben fan!

een uitstekende winkel en website

Goede service, snelle levering . Altijd extra bijgevoegde folders en info en cadeautje. Voor mij een super website

Snelle levering en leuke extra's!

Groot assortiment, snelle levering, leuke extraatjes!!

Altijd goed

Ik prijs het iedereen aan om daar te bestellen . de bestelling is altijd snel.

Niet heel snel maar SUPER goede service, spullen en contact!

Ik haalde mijn hobbyspullen bij de bekende hobbywinkels en de laatste keren bij de Egel. Het duurt een dagje langer maar het is met zorg ingepakt en soms krijg je er een klein kadootje bij wat ook voor een leuk verassingseffect zorgt. Prijstechnisch liggen ze goed in de markt. Niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste. Net een beetje op de middellijn qua prijs. Het mailcontact over een artikel verliep ook fijn en goed.

Snelle levering en goede service,bestel hier regelmatig

De keren dat ik daar besteld heb,komt het artikel snel en goed verpakt binnen,zeer tevreden

zeer goed

ik ben zeer tevreden het zijn goed betaalbare prijzen ik bestel regelmatig bij hun

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over De Egel snelle levering en prima verzorgd!

Netjes en snel

Alles is netjes verpakt en komt binnen 2 dagen binnen. Vaak ook nog een leuke verrassing erbij. En het laatste hobbynieuws!

Snelle en correcte levering

Leuke aanbiedingen. Levering wordt snelle geleverd als dat jullie aangeven Leuke extra's erbij. Levering is verder correct.

Klantvriendelijk

Bestelling weer binnen en het was weer een cadeautje om te ontvangen, bedankt voor het extraatje. Moest moeilijk doen met de bestelling en ze hebben me heel erg goed geholpen. Altijd zo behulpzaam en klantvriendelijk.

Prima verpakt ontvangen,

in mijn winkelwagentje al aan het sparen voor nieuwe aankopen

Snel geleverd en nog een extraatje erbij. Was een leuke verrassing. En je wordt netjes op de hoogte gehouden via de mail.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES