Netjes op tijd geleverd

Goede contacten en correct

Top verkoper altijd snel geleverd en wat ik leuk vind dat je er altijd wel wat gratis erbij krijgt

Goed produkt

De bestelling is keurig verzorgd afgeleverd

Snel

Super fijn geleverd op heel korte termijn alles netjes verpakt

Super !!!

Ook al bestel je niet zo veel, het wordt snel uitgevoerd. Ook is zo leuk dat je de folders er bij krijgt.

Super snelle levering

Met meestal een cadeautje.

Fijn dat je niet zo enorm veel geld moet besteden om de verzendkosten te ontlopen daardoor kan ik regelmatiger bestellen. Alleen de afleverdatum wordt in eerste instantie gezet op een week en dan later naar voren geschoven... Zou liever een definitieve datum iets later dan de eerste krijgen maar daardoor wel weten waar ik aan toe ben.

Snel goed

Top kwaliteit

Glas verf gekocht Super service!

Prima geregeld

Prima geregeld. Goed verpakt en snelle levering

Geweldig heel snel Grote topper

Prima altijd netjes geleverd met leuke extraatjes bij je bestelling

Keurig verpakt en keurig op tijd geleverd

Vlotte levering van bestelling

De Egel heeft leuke producten met redelijk scherpe prijzen, in vergelijking met andere hobbywinkels. De producten worden snel geleverd met altijd een leuk extraatje!

Erg goed

Fijne en snelle verzending

Hele goede service en zeer onduidelijke website

Ik heb snel en correct mijn mooie producten ontvangen. Top. :-). Maar de website is zeer onduidelijk. Menu bijna alleen op merknaam en ook de productnamen zijn merknaam en een nummer. Je moet naar de product om uit te zoeken wat voor product het is. En vele submenus zijn leeg. Even Gezellig shoppen zit er niet bij in de webwinkel. De egel zal veel meer verkopen als men ook een beschrijving bij de producten neer zou zetten en de site gebruiksvriendelijker zou maken. Prijs kwaliteit helemaal goed.

Super snel en netjes

Webwinkel prima winkel is echt prut

Mijn ervaring in de webwinkel is prima Last minute had ik een stanste van Marianne nodig ,aangezien ik geen tijd om op de post te wachten was ik naar Rotterdam gereden om het standje in de winkel te op halen. Helaas de winkel is geen hobbywinkel en er stond een onvriendelijke dame in de winkel. Speciaal meer dan een uur voor gereden en dan staat er zo n ongeïnteresseerde dame die je niet wil helpen. De ervaring was niet leuk en daardoor ga ik ook niet meer in de webwinkel bestellen

Klantenservice is bagger

Pakket werd zeer snel verstuurd. Maar dit werd niet bij mij bezorgd terwijl er werd aangegeven dat dit was bezorgd. Direct contact opgenomen met de klantenservice van de Egel. Ene Nick nam op en die gaf aan dat ik maar een paar dagen geduld moest hebben het zou wel bij de buren zijn. Dit terwijl ik aangaf dat het niet bij de buren was afgeleverd en dat ik camera beelden had waarop niets was te zien. Ik voelde mij hierdoor afgewimpeld door hem, hij had geen zin om actie te ondernemen. Daarna per e-mail een bericht gestuurd en hier werd wel actie op ondernomen. Uiteindelijk bleek dat het in een andere straat door de bus was gedaan.

Goede verzending, en altijd een leuk extraatje.

Het word vaak sneller verzonden dan de aangegeven datum, goede verzending en altijd een leuk extraatje.

Hele snelle levering, keurig verpakt en nog een leuk presentje erbij ook. Geweldig !

Mijn bestelling kwam in nette verpakking aan

Hele fijne service! Bedankt!

Prima geregeld

Bestelling prima afgerond

super en geweldig

altijd goede service en beste spullen voor mijn hobby

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES