uitstekend

Snelle verzending, top.

Snel, goede service en prijs.

Bij de Egel kun je de nieuwste materialen vinden. Ze hebben een goede service en leveren snel. Ook zijn ze niet duur.

Goede en snelle service. En altijd een leuke extra

zeer tevreden over de leveringen

beste Egel team ik ben zeer tevreden de leveringen zijn altijd op tijd en altijd zit er gratis een leuke verassing bij groetjes

snelle correcte levering

Snel geleverd. Bedankt voor het cadeautje. Ik ben super blij met de mini trouvaille.

Heel goed,

Een prima bedrijf, heel tevreden

Altijd keurig verzorgd

Is gauw binnen gekomen, product was goed.

Zoals iedere keer weer prima service

De artikelen zijn altijd keurig verpakt en ook nog eens een extraatje bovenop de extra markers. Helemaal top

Snelle nette levering, alles goed verpaktven erg leuk dat jullie een cadeautje bij de bestelling doen. Bedankt!

Snelle levering.

Uitgebreid assortiment. Snelle levering.

Fijne webwinkel.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Luisterend oor en zeer snel eventuele problemen oplossen.

Ziet er goed uit

Goed spul maar jammer dat je er soms meerdere dagen op moet wachten voor zoiets dat zou denk ik wel beter kunnen .tenslotte betaal je ook verzendkosten.

Super goed bedrijf

Erg goed

goed en snelle levering

goed en snelle levering plus nog een leuke verrassing bij de bestelling.

Perfecte aflevering

Jammer dat PostNL ipv op vrijdag de levering verplaatste naar dinsdag

Lekker snel en altijd leuke cadeautjes erbij

Lekker snel en altijd leuke cadeautjes erbij! Voordeliger dan andere webwinkels.

Zou het anderen aanbevelen, snelle levering

Prima snelle levering

Prima snelle levering!!!

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven. Ik kocht dubbelzijdig tape, dat was echt zeer veel goedkoper dan bij een andere winkel. Zelfde merk en type. Fijn dat verzendkosten boven een bepaald bedrag vrij zijn.

Is voor mij heel goed, omdat de bestelling snel in huis is. !!!

Na m'n bestelling werd ik verrast met het gevraagde en daarbij een verrassing, dank je wel voor alles. !!

Pakket goed en optijd ontvangen

Snelle levering, fijne service en altijd een extra product toegevoegd.

Goed.

Mijn ervaring met de Egel is altijd heel goed.

Altijd snelle levering, zonder problemen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES