Geweldig!!!

Een betere service bestaat!!!

In één woord, Perfect!

Goed en zeer snel geleverd. Met presentje! Dank u wel !!

Heel goed verzorgt,en heel snel in huis

Heel tevreden

Afwachtend

Kreeg van post nl mail dat ze Vrijdag zouden komen. Heel de dag thuis gebleven. Om 22u mail dat ze pas Zaterdag gingen komen. Toen kon ik pas een bad nemen. Ik had op mijn bestel bon geplaats dat ik mijn pakje op 8 Juni wensten waarom dan dat haast werk?

super

mijn ervaring is zo goed dat ik u weer een nieuwe bestelling heb geplaatst

Snelle reactie en levering

Ik ben een trouwe klant van de Egel. De mensen van dit bedrijf denken met je mee en zijn behulpzaam. Ik had een bestelling geplaatst waarin ik artikelen had die ik cadeau wilde geven. Tot mijn grote schrik zag ik dat de levering na de datum zou zijn dat ik het nodig had. 1 mailtje met de vraag of het misschien eerder geleverd kon worden met de rede hiervoor naar de klantenservice was genoeg om supersnel mijn artikelen op tijd binnen te krijgen. Dat noem ik meedenken en klantvriendelijk. Ook is het altijd een verrassing wat er weer extra in je pakje zit. Bedankt hiervoor. Het is altijd iets leuks!

Geweldige web schop

Super goede service altijd op tijd met versturen. En een mooi presentje erbij .

Voor herhaling vatbaar!!!

Groot assortiment en snelle levering. En een verrassing bij het openen van het pakketje…..zeer fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!!!

Top!,

Afleveringsdatum wordt zeeeer ruim geschat! En plotseling is het er dan vele dagen eerder…..geweldig toch. Altijd wat extra’s …altijd alles correct…. Nogmaals TOP

Waanzinnig bedrijf

Altijd goede service en een snelle levering Altijd zit er een leuk cadeautje bij

Altijd goed en snel

Overzichtelijke duidelijke webside en betrouwbare winkel.

Altijd snelle levering ,netjes verpakt en leuke attenties. De producten zijn ook niet erg duur. Ik ben zeer tevreden met De Egel!!!

super

zeer snelle levering , goed verpakt en nog een extra cadeautje erbij ,heel tevreden

1 e keer besteld. Bestelling voldeed aan verwachtingen. Sneller bezorgd als planning. Goede prijs kwaliteit.

Als altijd goed verpakt en met veel info en een kadootje hier aangekomen. Word gewaardeerd!

Goed!

Snelle service en de kwaliteit is goed

Mijn gemini was snel bezorgd en de kwaliteit met zorg verwerkt.

Prima, goed verzorgt en snelle levering

Fijne webshop

Jaren lange klant., goede prijsverhouding. Klantenservice reageert niet altijd de laatste tijd.

Snel en verzorgd

Alles zeer snel geleverd en binnen de tijd die werd aangegeven. Een fijne ervaring.

Vlotte afhandeling

Bestelling werd snel geleverd. Tot mijn verrassing ook nog een kadootje erin, wat attent! Zou deze winkel zeker aanraden

ik ben te vrede met alles , allen ik mis pop 004 van 3.99 daar had ook pop 005 voor in de plaats gemogen

Prima snelle levering .

Alles netjes verzorgd, fijne pagina's om te zoeken.

Er valt niets op aan te merken. Ze houden je op de hoogte van je bestelling en er zit altijd een presentje bij. Super.

Voordelige keuze

De prijzen zijn normaal of laag, aanbiedingen leuk en het grote voordeel is dat je al snel gratis verzenden krijgt, bij 20 euro al. Dat geeft voor mij de doorslag om te bestellen, zeker als je niet zoveel spulletjes nodig hebt. Uiteindelijk, door alle aanbiedingen en leuke spulletjes, bestel je toch meer dan de voorgenomen 20 euro

Goede ervaring

Goede ervaring. Alléén de bijgezette leveringsdatum klopt niet.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES