Snel en correct

Snel en correct geleverd volgens afspraak.

Heel snelle levering en leuke extra’s!!

Ik bestelde een paar Tim Holtz storage tin’s en een gluepen en kreeg leuke goodies erbij. Heel blij mee.

Leuke site, snelle levering en goede prijzen

Deze site kwam ik op google tegen, ben gaan kijken en ja ik vond wat ik zocht en zag dat de prijs zeer goed was en bij verzending was het ook niet duur. Nog even verder op de site gekeken en ja het is een leuke site. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker eerst op deze site kijken. Heb hem ook opgeslagen het pakketje was veel eerder binnen dan vermeld, ook zeker een pluspunt

toppie

alles snel geleverd,en altijd een leuk presentje erbij

Zoals altijd netjes verzorgd.

Naast een nette afwikkeling heb ik deze keer mijn bestelling ook supersnel ontvangen. Daarnaast wordt er altijd wel iets extra meegestuurd. Heel leuk.

geweldig

als je iets besteld wordt het snel geleverd in prima staat en altijd een attentie erbij

Het digitale contact was heel goed. Het pakket zeer verzorgd en snel verzonden. Binnen twee dagen al in huis. Er zat ook een leuke surprise bij. Alles helemaal perfect. Met vriendelijke groet, Joyce Stolk

ptims

snel en goede aghandellng

Al meerdere keren besteld altijd goed Is een v d weinigen die EZ runner refill verkoopt

super snelle levering en prima service!

Ik ben zeer tevreden

Geweldige webwinkel veel keus goede levering goede prijs

Prima service voor een mooie prijs

Echt super snel leuke attenties erbij

Word altijd perfect netjes op tijd geleverd

Wat een top service en lekker snel

Gewoon goed en snel

Hele goede snelle levering en altijd een mooi attentie bij je bestelling

Prima producten voor een mooie prijs

Snel geregeld voir een mooie prijs zeker voor herhaling vatbaar

Supersnel en goed geleverd

Geweldig zo snel geleverd met een mooi cadeau bij je bestelling

Tot nu toe nog steeds geen pakket ontvangen

Tot mijn grote spijt heb ik nog steeds mijn laatste pakketje niet ont vangen. Ik heb jullie daar over een bericht gestuurd. Meerdere keren trouwens. Het pakket zou na gestuurd worden. Tot op heden vandaag nog niks ontvangen. Ik heb helaas bij een andere moeten bestellen, omdat ik er geen vertrouwen meer in had. Dus tja helaas dit is mijn evaring

Vlotte behandeling

Altijd goed en snel

Ik bestel regelmatig en ben altijd blij met wat er gratis toegevoegd wordt. De verzendkosten bij 20,00 gratis is voor mij vaak de drempel om bij jullie te bestellen

Leuk dat er altijd iets extra bijzit

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES