Bestelling komt sneller dan verwacht. Fijne producten,en goedkoper ook nog.

prettig om samen te werken en iets te bestellen

fijn om daar wat te bestellen

vertrouwd

plezierig winkelen

altijd snel geleverd

Groot assortiment, lage prijzen en snelle service

Uitgebreide website waar alles makelijk te vinden is. Zijn uptodate. Levering altijd sneller dan gepland. Kortom een aanrader.

Altijd goed

Altijd de bestelling optijd bezorgt

Was prima hoor. Alles goed verzorgd.

Was prima, alles goed verzorgd.

Gewoon snelle levering

Super goed

Sneller verstuurd dan verwacht en altijd leuk cadeautje !!

Ben altijd tevreden en is er iets niet goed,dan wordt dat opgelost!!

Overzichtelijk website kunt alles goed vinden.

Snel verstuurd

De spullen zijn oké. Alleen de bezorger heeft mijn auto behoorlijk beschadigd en gewoon wegrijden zonder iets te zeggen hier ben ik erg boos over.

Vlotte levering, extra folders erbij en nog een cadeautje. Wie wil dat nu niet.?

Ontevreden

Mijn laatste ervaring was nier erg positief. 3x gebeld voor de bestelling werd verzonden. Was hier erg verbaasd over wat had daarvoor alleen maar lof over jullie. Het is geen rede om niet meer te bestelling bij jullie, ik heb alweer een bestelling geplaatst.

super goede service zeer tevreden

snel bezorgt goed contact en netjes verstuurd zeer tevreden

fijne winkel leuk personeel ,alle aandacht en kennis van wat er in de wonkel is.

Het is redelijk in de buurt, maar ik vraag van te voren of het er is, zo niet bellen ze als het klaar ligt.

Zeer ruim aanbod, snelle levering, goede service!

Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste!

Super goed

Super snelle levering en altijd een aardigheidje erbij. Altijd weer een verrassing.

Goed materiaal

Snel verzonden Netjes verpakt

snelle verzending

bestelling snel en goed verpakt bezorgd.

Fijne winkel om te betstellen

Prettig om bij de Egel te bestellen. Wordt altijd snel en keurig verzorgd geregeld. Deze keer jammer dat een mal toch niet leverbaar was. Is jammer maar kan gebeuren. Snel het betaalde bedrag terugontvangen op mijn rekening.

Uitgebreide hobby winkel/ website

Uitgebreid assortiment! Goede prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk bestellen goede service

Keurig netjes verzorgd en snel geleverd zoals altijd.

Zeer snelle bezorging

Snel verzonden