Super goed !

Netjes ingepakt en lekker snel bezorgd . Bestel hier graag ,

Man kann nur 5 Sterne geben

Wie immer wird die Bestellung zügig bearbeitet und versandt. In der soliden Verpackung bekommt man nicht nur ein kleines Präsent, sondern auch Prospektmaterial von den neuen Erscheinungen auf dem niederländischen Hobbymarkt. Vielen Dank für den guten Service!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

top website

De egel heeft altijd een goede prijs. Snelle service en altijd iets leuk bij je bestelling.

Super goed!

Zoals altijd super goed en ook nog een leuke attentie!

als vanouds prima

ga zo door

de verzorging is goed en snel en leuk is dat er altijd een kleine verrassing bij is

Snel geleverd en supergoed verpakt

Teleurstellend

Ik ben blij met de geleverde service . Ik geef dan ook graag een 9 en raad het zeker aan aan familie en kenissen.

Mijn ervaring is prima, altijd snelle levering. Netjes verpakt en met een extra verrassing erbij.

Prima alles afgerond

Voorstellen goed opgelost en ook goed uitgevoerd

Een snelle en vlotte levering

prima verzorgd en zeer snel

ik kijk graag op de website van de Egel en vind er altijd wel iets leuks om te doen. De levering is altijd snel en correct. Prima adres om aan anderen aan te bevelen.

Goede winkel

Vlot geleverd, goede spullen voor een goede prijs.

Altijd netjes oo tijd geleverd, goed verpakt. En kers oo de taart altijd een verassing bij

Bedankt voor de snelle en goede bezorging En de het gratis malletje.

Goed te vinden op de site. Snelle bezorging . Goed verpakt. En ook altijd nog een leuke attentie erbij.

Altijd netje hun afspraken na,komen

Klasse!

Klasse zoals altijd!

Super snelle levering

Snelle levering, keurige bezorging

Gemakkelijk te bestellen, vlot geleverd

Snelle zending en steeds een verrassing. Prettig zakendoen met de Egel.pakketjes weer goed ontvangen. Jammer dat wij een brievenbus hebben waar het doosje niet doorheen kan.ik probeer altijd thuis te zijn als het pakje bezorgd wordt . Anders steekt het pakje er voor de helft uit. Ik woon in een appartement en heb geen zicht op mijn brievenbus.

In een woord geweldig

Snelle levering van de hobby materialen

Zeer plezierig

Keurige snelleverzending met leuke extra informatie en een cadeau. En de prijzen zijn gunstig. Wat wil je dan nog meer.

super

180 Beijerlandselaan