altijd snel en correct

Snelle levering altijd compleet met nog een kadootje erbij.

Prima!!

Koop altijd met volle tevredenheid bij De-Egel.

Hele goede en fijne ervaring.

Een hele vlugge en correcte service. Zeker om terug te bestellen.

Snelle en correcte levering

Bestelling al na 2 dagen in huis, zeer tevreden

Leuke webshop met genoeg aanbod en altijd een gift bij je bestelling....TOP

Goede service, snelle verzending!

Alles keurig verpakt, een cadeautje erbij en wat leuke folders. Alles snel verzonden. Ik kom zeker terug!

Schneller Versand, top Produkt

Nichts zu beanstanden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vind het echt geweldig, hoe jullie snel leveren

ik vind jullie top, snelle levering en dan ook nog iets extra's bij je bestelling echt top. Netjes verpakt ik ben heel blij.

Helemaal goed

Blij met de bestelling:-) helaas was er iets niet op voorraad, maar ik kreeg binnen 3dgn dat geld teruggestort. Al met al gewoon blij met de Egel, nu en bij eerdere bestellingen!

Snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering, leuk presentje erbij

Er werdt vermeld dat ik het een week later zou krijgen vanwege zieke,maar had het al na 2of3 dagen in huis.was er blij mee.

‘n dikke 10 dus goed.

Goede morgen Mijn ervaring met Egel is fantastische ik heb ook daar de Gemini gekocht ben er heel content mee, de snelle afleveringen van de hobby materialen is heel snel en netjes verpakt en dan de kleine attentie is heel bijzonder bedankt Gr Ann.

super snel geleverd en altijd iets extra's

de levering super snel en altijd iets extra's bedankt hiervoor en tot de volgende keer.

Komt altijd stipt op tijd aan

Allees goes verpakt

Fijne webwinkel

Makkelijk te vinden wat ik zocht en hele snelle levering en als kers op de taart ook nog een leuk Kadootje! Zeker een aanrader, deze webwinkel!

Snel

Snelle verzending! De volgende dag al binnen. Kan gelijk aan de slag

Super geholpen

De bestelde producten waren niet helemaal goed en ze hebben alles netjes opgelost. Dank je wel

Heel goed dik te vreden

Heel goed dik te vreden alleen als ik vragen heb per telefoon is de meneer aan de telefoon wel kortaf en ongeduldig mischien leg het aan mij zal wel aan men leeftijd leggen ben bijna 80

Goede website en snelle service

Leuke aanbiedingen via de nieuwsbrief op de saaie zondagen.

Snel en netjes en leuk dat kadootje erbin zo super leuk.

Een heel goede service en snel en netjes Verzonden, daarna in goede orde ontvangen, ga zeker weer bij de Egel bestellen.

Vriendelijk, snelle levering, goed verpakt. Zeer tevreden.

Snelle rn correcte levering met iets leuks als presentje

Erg goed

Goede prijs en snelle levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES