Binnen 2 dagen heb ik mijn hobbyspulletjes binnen en er zit altijd een leuk presentje bij!

Super snelle levering

Verwachte mijn levering later maar zoals vaker gebeurd kreeg ik het eerder. Helemaal blij ermee.

Geweldig!!

Service is super maar krijg nog steeds geen bevestiging van mijn bestelling!!

Perfect en zelfs vroeger dan verwacht ontvangen en optijd hiervan op de hoogte gebracht. En nog een zeer leuke verrassing bovendien

Keurige snelle levering!

Keurige snelle levering.

zeer tevreden.

Fijne webwinkel

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en een duidelijke communicatie per e-mail wat betreft de verzending. Aanrader!!!

Overzichtelijke website.. Makkelijk bestellen en betalen.. En sneller bezorgd dan eerst was aangegeven waar ik uiteraard zeer blij mee ben..

Op tijd geleverd

Makkelijk de artikelen te vinden, en je weet precies waarneer je het binnen krijgt , goede service

Het was fantastisch en goed verzorgd

Fijne winkel en altijd snelle levering

snelle levering duidelijke website

Goede artikelen prima geprijsd en snelle levering

Mooie website en keurig, snelle levering met altijd een verrassing.

ik ben zeer tevreden

Snel verstuurd. Mooi verpakt. Leuk cadeautje gekregen waarvoor hartelijk bedankt.

Hele snelle levering en keurig verzorgd

Uiterst tevreden

Zoals altijd snel en goed geleverd. Tot de volgende keer

Mooie spullen, snelle levering

Mooie spullen snelle levering

Keurig

Alles keurig, gratis en snel geleverd, een cadeautje erbij en dat allemaal voor een nette prijs!

Ik ben geel tevreden alles wordt snel en keurig geleverd

Slechte website Artikelen zijn moeilijk te vinden. Heel jammer, dat maakt het bestellen een hele uitdaging en heel tijdrovend.

Top levering

Toppertjes !

Zoals altijd snel geleverd en altijd extra’s . En de prijzen zijn veel lager als elders . Ik ben steeds weer verrast .

Groot assortiment voor een goede prijs en een vlotte levering.

De enige opmerking die ik heb is dat de webshop een beetje overzichtelijker zou kunnen voor mij.

Het hele proces van bestellen tot leveren verliep vlot en makkelijk.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES