grandioos

Snel geleverd. Top kwaliteit en altijd een leuk presentje erbij.

Goede website snelle levering goed op de hoogte gehouden wat betreft aflevering

Dubbel zijdige tape,

L.S. Ik was niet zo tevreden over de tape die ik kreeg toegestuurd. Hij was al aan het uitlopen en kon de beschermtape bijna niet verwijdert krijgen

Eerste klas!

Super snel leveringen .Goed communicatie.Uitstekende assortiment.Zeer tevreden.

Fijne service

Ik ben super tevreden met de Egel. Ik bestel regelmatig knutselspulletjes bij ze. Hoef er nooit lang op te wachten, dat is zo fijn. Ook als ik een vraag stel per email krijg ik vrij snel antwoord!

Snel bezorgd, goed product. En ook nog een extraatje erbij. Top

altijd goed

snel en goed altijd op tiet binnen

Het bedrijf doet wat het belooft.

Zoals aangegeven, het bedrijf geeft je snel en correct informatie over je geplaatste order en de verzending daarvan.

Super snelle levering

De levering stond op 8 april en kreeg bericht dat het zaterdag 2 april bezorgt werd. Super blij mee

Snelle service. En altijd een leuke attentie erbij.

Snelle levering en altijd een verrassing

Weer super

Snel Verzonden keurig verpakt!

Goed assortiment, zeer zorgvuldige verpakking en snelle levering. Zeer tevreden.

Snelle levering en goed verpakt, en je krijgt er altijd iets extra's bij.

prima winkel

altijd fijn als de bestelling komt met wat extra erin.

Keurig en snel

Keurig en snel

Weer piekfijne afhandeling

Weer vlug de bestelling ontvangen. Complimenten in deze tijd. Zit altijd een extraatje bij, leuke geste. Tevreden klant

Easy to order, fast delivery.

I ordered goods which were in stock at 11:00 and by next noon it was delivered - across the border to Belgium.

• Doporučili byste nás? Ano

Altijd een fijne afhandeling van mijn bestelling. Is altijd netjes op tijd. Mocht het voorkomen dat er iets is wat dan ook, word je op de hoogte gesteld. Goede service.

Leuke webshop goed en snel geholpen

Ik had iets besteld wat niet op voorraad was maar snel reactie en ander vervanger opgestuurd

Snel

Snel binnen en een leuk cadeautje er bij.

Veel keuze en snel geleverd

mooie site, veel keuze. wanneer artikel niet geleverd kan worden krijg je een mailtje met de keuze van terugbetaling of iets anders te kiezen

Keurig verzorgd snel bezorgd

Zeer vlugge levering

Gewoon netjes en goed behandeld

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES