Goede service en een leuke verrassing als extraatje Top

Bestellingen worden altijd snel en netjes geleverd met altijd nog een presentje erin. Altijd leuk om uit te pakken.

Snelle en goede service....

Ik had een flinke bestelling maar het was netjes binnen de afgesproken tijd binnen.. er zat zelfs een leuk klein cadeautje bij, een extraatje. Dat was een leuke verrassing. De artikelen zaten ook netjes en stevig verpakt.

Prima!!!

uitstekend

mij ervaring was dat de egel snel en correct werkt daarvoor mij compliment

Snelle en vlotte levering

Duidelijk om te bestellen. Vlotte en snelle levering

Perfect super snel mooie prijzen.

Als je besteld is het er snel leuke prijzen, altijd een leuk extraatje.

goede services

het bestelde komt altijd keurig verpakt en op tijd aan en altijd een presentje er bij geweldig

Goede selectie. Goede prijzen. Verzendkosten niet te duur. Zelfs onverwachts gratis spulletjes in het pakket. Pakket zorgvuldig ingepakt. Top bedrijf!

Snelle levering had besteld en er werd gelijk al door gegeven dat het wat langer kon duren na 4 dagen kreeg ik mijn bestelling al thuis ik ben er heel blij mee dat betekend dat ik nog meer ga bestellen hartelijk dank voor de snelle service groetjes mien vertommen

Prima verzorgd en snel geleverd bedankt !

Zeer snelle en verzorgde levering met extra cadeautje

Een hele snelle levering, dat is geweldig, want als je iets voor je ho bby besteld, wil je het zo snel mogelijk in huis hebben. Bedankt!

Goede snelle service

Ik had nog nooit gehoord van de Egel en kwam deze per toeval tegen. Omdat ze veel keus hadden en niet duur zijn heb ik eerst gegoocheld of het een betrouwbare webwinkel is. De recensies waren goed dus ik heb een bestelling geplaatst. 2 Dagen later was het al binnen. Er zat zelfs een extraatje bij. Wat wel jammer is dat het in een grote doos zat terwijl in denk dat het ook zo door de brievenbus had gekund. Er zat ook niks breekbaars in. Al met al ben ik zeer tevreden en ga zeker nog iets bestellen in de toekomst.

Fijne winkel

Ik vind de egel al jaren een van de fijnste winkels die er is. Ik bestel er met veel plezier, ze hebben vaak leuke aanbiedingen en bij de bestelling krijg je altijd een leuk cadeautje

Alweer blij met de Egel

Snel en goed geleverd. Met een leuke extraatje erbij.

Prima einkel

Een fijne winkel. Levering snel en netjes verpakt.

Goed.

Snelle levering, leuk verpakt, goede service.

Altijd correcte levering

Het pakje was weer erg snel

Is goed

Is prima

Snelle en nette levering

Klasse

Men is snel met verzenden van de bestelling.

In alle opzichten zeer tevreden

Ik ben in alle opzichten zeer tevreden over jullie diensten. Snelheid, kwaliteit en herkenbaarheid. Heel erg bedankt voor het mooie cadeau, heel praktisch.

snel en klantvriendelijk

Snelle levering, alles in orde ontvangen + cadeautje.

super services

heel snel geleverd