Helemaal top service

De bestelling klopt altijd,en leuke kadootjes erbij.Ik raad iedereen bij de egel te bestellen.

De leveringen zijn altijd op tijd.

Altijd zit er iets extra's bij de bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Prima service, vlotte levering, goede prijzen

Prima service, vlotte levering en goede prijzen

Fijne webshop

Snelle levering, veel keuze, leuk geprijsd. Ik ben al jaren dik tevreden.

Topwinkel ...!!!

Prima winkel met leuke prijzen en snelle levering.

Altijd alles in orde en betaalbaar en nog wat extra..

geweldig

alles goed en netjes verzorgd

Altijd goed en goedkoop

Groot assortiment en heel voordelig, super snelle levering en vaak een leuke verrassing erbij! Top winkel!

In een woord super

Het nieuwste van het nieuwste.Fijne prijzen. Snelle levering. Als er wat is, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Altijd uitstekend verpakt, snelle levering en een leuke attentie

Snelle levering, netjes en goed verpakt, altijd wel een extra erbij, goedkoper dan de meeste hobbywinkel, af en toe wel even zoeken in de webwinkel naar een product

Super webshop

Het is al jaren mijn favoriete webshop echt een aanrader.

Super goed

Goede en snelle service.

geweldig

altijd goed en heel duielijk als je iets vraagt

Prima winkel

Mijn bestelling is snel geleverd en uitstekend verpakt , ondanks het lage bestel bedrag toch een klein cadeautje gehad , super

Gewoon supergoed!

Gewoon goed geregeld!

top

top service, 100 % klantvriendelijk, super snelle levering en altijd goed verzorgd , goedkoper dan andere hobby winkels En wat leuk is.....altijd een aardigheidje erbij.

Fijne winkel

Super fijne website altijd leuke spullen, wordt netjes en snel verpakt en verzonden en zit altijd een kadootje bij

Snelle levering en netjes verpakt.

Voordelige prijzen en altijd een aardigheidje er bij.

Vlugge levering

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ook erg leuke extraatjes erbij en folders vol leuke inspiratie. Zeer tevreden! Ik zal er zeker vaker gaan bestellen!

Super winkel

Sinds paar maanden koop ik er omdat goedkoper is dan ergens anders. Snelle levering en als ze iets niet meer hebben nemen ze contact met je op of je iets anders wil en altijd leuk er een mooie degelijke attente bij zit wat je altijd kan gebruiken

Zeer goed webshop en snelle bezorging.

Geweldig.

Super snelle levering en altijd goed verzorgd. En wat leuk is.....altijd een aardigheidje erbij. Helemaal te gek!

grandioos

goede levering en service