Top bedrijf

Mooi bedrijf, snelle levering

Snel en goed

Snelle levering netjes verpakt met altijd iets exstra

Prijs en kwaliteit perfect

Ik vind het fijn om bij de egel te bestellen, omdat je niet van die torenhoge bedragen hoeft te bestellen voor gratis verzendkosten. Dat vind ik echt een grote plus van de egel

Uitstekende webwinkel

Zeer tevreden. Je bestelling wordt altijd keurig ingepakt en bezorgd. En bij iedere bestelling een leuke attentie. Ook de prijs van de artikelen is zeer gunstig.

netjes alles ontvangen

Goede webwinkel

Levering snel en goed! Aanrader om bij te bestellen!

Altijd vriendelijk bij problemen en snelle levering ten alle tijden

Geweldig en snel

Fijne webwinkel, snel je bestelling in huis.

Top altijd supersnel geleverd met een leuke verassing erbij.

Mijn favoriete webwinkel, zowel prijs als service perfect

Altijd vriendelijk, snel en behulpzaam.

Altijd vriendelijk,snel, behulpzaam, veel op voorraad altijd een leuk extraatje erbij

Supersnelle levering en altijd iets extra's

Binnen enkele dagen was m'n bestelling al binnen nog zelfs nog voor de (in de mail) aangegeven bezorgdatum.

altijd goede en snelle service

altijd goede en snelle service

Prima kon in de bus leuke knipvellen

Helemaal goed

Keurig verzorgd

zending ontvangen met de bestelde artikelen

Fijne online winkel

Snel correct en netjes.

Zo goed, dat je steeds terug keert om een bestelling te plaatsen.

Ik heb al meerdere keren besteld bij jullie. Komt steeds goed aan, mooi en zorgvuldig ingepakt. Uitstekende service, wanneer er een artikel niet voorradig is wordt de vraag gesteld of je het geld wil terug krijgen of dat er eventueel een artikel ter vervanging op gestuurd mag worden. En telkens als je bestelling krijgt, is het fijn om te zien dat er een leuk en vaak ook bruikbaar geschenkje bij steekt. Af en toe vind ik het jammer dat niet alles in jullie gamma te vinden is. Maar ik blijf terug keren

Snel

Goede servicepunt

Al jaren klant, snelle levering en geen verzendkosten bij € 20. PRIMA

Goed en snel

Snelle service en prijs goedkoper dan anderen

Netjes

Alles netjes geleverd. Zelfs nog eerder dan aangegeven

Snelle levering, goede producten.

Ik zocht santorini stempels, en ontdekte dat die bij De Egel veel goedkoper waren dan elders. Ook de levering verliep snel zoals ze beloofden. Fijne winkel dus.

Snelle levering, scherpe prijzen

De Egel heeft een hele grote collectie en geeft op alles een ruime korting. De communicatie over de bestelling is heel zorgvuldig en de levering is super snel. Een aanrader.

De bestelling, pre-order was eerder binnen dan verwacht. Je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Zoals altijd : zeer tevreden!!

Snelle levering, voordelig geprijsd en leuke extra's etc.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES