Voldaan

Snelle verzending mooie knipvellen. Goede verpakking,inhoud komt zo Goed aan ben zeer tevreden.

Alles was prima en vlug thuis

mijn ervaring met de egel is prima

In één woord super

Geweldige snelle service met ook nog eens een hele leuke verrassing als bonus

Altijd goede service

De bestelling kwam sneller dan verwacht. Super

Snelle levering en prima producten

Mijn pakketje kwam goed aan alleen de pist wist mijn voordeur niet te vinden maar gelukkig kon mijn

Goed geholpen door deze winkel via internet.

Uitstekende service

Altijd behulpzaam, als ik een vraag heb . Snelle levering en altijd leuke attentie .

Zeer snelle en correcte afhandeling leuke attentie zit er ook altijd bij super

Fantastische ervaring Koop er telkens Snelle service goed asortiment en altijd een leuke extra!!

Mijn bestelling en wat extraatjes werd sneller geleverd dan ik had verwacht. Alles was keurig verpakt en binnen twee dagen geleverd. Echt top!

Had nl wat artikelen dubbel gekocht ...dus eigen schuld, maar de Egel heeft het binnen 1 dag helemaal opgelost. En je word er sowieso aantal goed en gezellig geholpen.

Tevreden

Heel tevreden. Snelle levering. Altijd een leuk extraatje.

Prima service, ruim aanbod

Ik bestel al jaren met enige regelmaat bij de Egel. Ruime keuze, voordelig, snelle levering. Een aanrader!

Perfecte afhandeling

Vlotte afhandeling , goed verpakt en heel blij met het super extra cadeau .ben er heel blij mee Dank je wel

uitstekend

goede service

Zoals altijd prima verzorgd!

De bestelling wordt goed verpakt en altijd met een leuk extraatje er bij verstuurd. Nog nooit problemen gehad.

mijn ervaring is hellemaal prima

de snelle levering en prima producten ,daarom ben ik zeer tevreden

Vlotte levering

Prima kwaliteit van de geleverde knipvellen.

Geen probleem, ik heb niets te vertellen

Fijn bedrijf

Redelijk geprijsde artikelen en snelle levering.

Snel en vaardig

Snel en goed

SUPER

De levertijd was 2 wkn maar was veel korter. Werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakketje binnen zou komen. Kreeg ook bericht dat mijn pakketje met vertraging binnen zou komen terwijl ik er zelf om gevraagd had. En er zat een verrassing bij Dus ik raad ze echt aan

Snelle levering met leuke cadeautjes erbij.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES