Heel snel en volledig

Nog geen negatieve ervaring gehad!

netjes verzorgd

snel geleverd alles goed verzorgd

Bestellingen verlopen goed en zeer snel, het enige dat ik sinds kort geen bevestiging en verzendmail meer bij das lastig, verder alles top

Mooie, overzichtelijke site, snelle bezorging, netjes ingepakt en 2 extraatjes bij mijn bestelling!

Netjes en snel

Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel netjes ingepakt. Ik ga zeker vaker bestellen bij De Egel.

Super service

Ondanks dat het wat later zal komen. Heb ik het wel eerder ontvangen. Tpo service.

Netjes snel geleverd goed verpakt dank U wel

Snel ontvangen Dankjewel ik krijg nog 1 bestelling

Snelle levering, je krijgt altijd iets extra als een verassing, wat je altijd goed kan gebruiken, gewoon een hele goede service en zeer betrouwbaar

geweldig

geweldig zo

Snelle levering Voldoet mijn verwachtingen En een leuk exstraatje

Zeer snelle levering

Binnen 2 dagen geleverd super blij mee

Super tevreden

De bestelling is altijd zorgvuldig verpakt, zonder lang te wachten. Ook heel blij met de presentjes!

Geweldig !

Wat een heerlijke “snoep”winkel zeg ! Ben nog maar net begonnen met mijn nieuwe hobby dus ben nog verschillende winkels aan het ontdekken maar wat een feestje om een pakketje uit te pakken ! Leuke aanbiedingen , leuke extra’s ,kortom ik ben vanaf nu vaste klant

Helemaal Goed valt niets van te zeggen. Bestelling altijd netjes ,en heel goed verzorgd

Hele snelle levering! Pakket zag er mooi uit met leuke extra’s

Een dikke pluim!!

Zeer tevreden met de aankoop!!

Alles perfect

Geen klachten

Snel en altijd een leuk presentje erbin.

Snel en keurig verzorgd.

Altijd Goed

Ben al jaren klant. Dus dat zeg al genoeg. Snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Bestelling zou 14-2 geleverd worden, maar ik had het al de 10de in huis. 1 product was niet voorradig, na contact via de mail hoe dit op te lossen kreeg ik al binnen een half uur de mail dat mijn pakket onderweg was.

1 artikel was niet leverbaar. Kreeg een mailtje waarin duidelijk stond welke keuze ik had. Het geld werd direct terug gestort en mijn verdere bestelling werd op tijd geleverd.

Snel geleverd en pakketjes altijd netjes

Pakketje snel geleverd, voor de datum die bij bestelling aangegeven wordt. Pakketjes zien er altijd netjes uit. En in verhouding met andere hobbyzaken is de prijs ook nog eens aantrekkelijk

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES