Aanrader

Ik bestel al vele jaren bij De Egel is het is in 99,99% van de keren dat ik bestel perfect. En die ene keer dat het niet geval is lossen ze het per omgaande op. Echt een aanrader.

bediening top, enkel opmerkingen over website

Wat de website betreft, vind ik het een beetje jammer dat ik niet meer algemeen kan zoeken. Als ik bv 'stempels' ingeef, krijg ik ook alle nevenproducten erbij. Ik moet dus eigenlijk al weten naar welk merk van stempel ik op zoek ben, maar dat weet ik dus helemaal niet. Verder vind ik het ook fijn als er eens een foto bij is van iets dat gemaakt is met een product. Kies je de rubriek 'schildermaterialen' en dan verder 'penselen' verwacht ik penselen om te schilderen. Maar die staan er helemaal niet. Kortom, je hebt heel wat zoekwerk. De levering, de communicatie verloopt vlot. Ook de terugbetaling van iets dat niet meer beschikbaar is, was correct

Snelle service, voor een redelijke prijs

Ruime keuze en doen altijd wei iets extra bij de bestelling. Echt lief en leuk.

Snel, voordelig, ruime keuze

Prima enveloppen, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Bestelling was er vroeger dan verwacht. De prijzen op de website zijn vaak íets goedkoper dan elders. Verzendingskosten zouden lager kunnen vanaf een bepaald bedrag bv 50€

Mooi spul en snelle bezorging

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze in 3D boeken en accessoires voor het maken van kaartjes.

Super goed

Het wordt altijd netjes verpakt en ook netjes optijd geleverd

Wonderful

I keep coming back to this shop for several years from now. Great prices and possibility of free shipping to Portugal

Uitstekende service

Alweer een hele positieve ervaring. Naast t feit dat veel producten veel goedkoper zijn dan elders, en dat ze een ruim assortiment hebben, zat er ook echt een leuke attentie bij mijn bestelling. Er was helaas wel iets mis gegaan bij de bestelling, maar dit is echt keurig opgelost. Complimenten voor de service dus!

Snelle verzending

Goed verpakt en een snelle verzending

uitstekend

nooit geen klachten. buitengewoon goed.

Perfect ! Attent !

Super snel!

Snel, netjes

Alles was goed verzorgd.

Alles was tip top in orde . Netjes verpakt er zaten wat extra's in. Ik ben zeker van zin terug te bestellen als ik iets nodig heb.

Super service!

Wat ik had besteld was er niet meer. Dus ik kreeg een alternatief. Deze waren nog veel beter dan ik had besteld! Nogmaals dank daarvoor

Goede ervaringen.

Goede service.

Altijd een vlotte levering en er zat een leuke attentie bij Top

Top...

Snelle en goede levering. En altijd een aardigheidje erbij.

Fijne afhandeling van mijn bestelling

Super nette en snelle levering

Super nette en snelle levering Van de producten.

Erg goed

Gewoon contact van mens tot mens via mail of telefoon,als ik een fout maak met de bestelling of als er iets niet op voorraad is bijdragen aan een oplossing.

Heel goed een grote tien voor deze mooie website met geweldige service leuke attenties snelle levering en voor een hele mooie prijs top 10+

Niks op aan te merken gewoon goed met alles

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES