Super snel geleverd

Veel sneller geleverd dan toegezegd. Leuk kadootje erbij!

Goed snel en voordelig

Gewoon geweldig

Beter kan niet

Supers

Super geweldig netjes leuke extra's bij je bestelling en voor een mooie prijs

Geweldig altijd snel en netjes geleverd

Leuke website veel keus en goede service voor een goede prijs

Uitstekende goede en snelle service

Service kan beter.

Betaling via iDEAL bleek niet gelukt. Kwam daar achter doordat de bestelling maar niet geleverd werd. Bleek bij De Egel al bekend te zijn. Zou verwachten dat daar dan even over gecommuniceerd zou worden vanuit De Egel ipv dat de bestelling gewoon niet geleverd wordt. Vervolgens betaal ik en dan blijkt dat niet al het bestelde geleverd kan worden. Geeft toch teleurstelling en onbegrip. Zet het dan niet op de website.

Niet zo best

30 januari jl bevestiging order wordt 7 febr, bezorgd. 1 februari jl. goed nieuws pakket is al onderweg. Woensdag 3 febr. Bericht de Egel er is vertraging en daarna Heb ik niks meer gehoord laat staan mijn bestelling ontvangen. Dus heel erg tevreden ben ik niet.

Bestelling niet aangekregen.

Zelf een besteldatum gekozen bij het afhandelen van mijn bestelling op een dag dat ik zeker thuis was. Paar dagen later al een e-mail, dat het pakket al verzonden was. Wat 2 weken vroeger was, dan gekozen besteldatum. Een dag later zou het pakket afgeleverd zijn, maar wij waren een aantal dagen met vakantie. Bij thuiskomst geen pakket aangetroffen. Tot op heden nog steeds geen pakket aangekregen, maar wel al betaald!

Mijn ervaring met de egel is zeer goed, zelfs als er iets aan de hand lossen ze dit perfect op. Ik ben vaste klant! En blijf erg tevreden. Ook zijn ze niet duur en je krijgt altijd een extraatje.

Goede kwaliteit altijd snel geleverd en een presentje wordt ook nooit vergeten

Snel

Duidelijke website, snelle levering, zeer goed verpakt

Vlotter geleverd dan verwacht

Na keuze artikel werden er nog meerdere artikelen getoond die anderen ook hadden gekocht. Echter stond er een artikel tussen dat in afmeting afweek van het gekozen artikel. Hierdoor werd een magneetplaat besteld die niet de gewenste afmeting had.

Besteld en netjes verpakt en snel binnen gekomen.

vlotte levering

een besteld nummer was niet voorradig maar u reageerde hier snel op en de bestelling werd de volgende dag al verzonden super en de cadeaus waren geweldig

Aanrader!

Ontzettend snel verzonden, veel eerder dan verwacht zelfs! Daarnaast erg goed ingepakt met allemaal leuke extra verrassingen erbij. Heel erg bedankt voor deze goede service!

GEWELDIG

ZE HEBBEN BIJNA ALLES WAT IK NODIG HEB EN ALS BESTEL KRIJG KEURIG EEN DATUM, AL KOMT HET MEESTAL VEEL SNELLER. ZO FIJN. OOK HOUDEN ZE JE GOED OP DE HOOGTE VAN DE STATUS VAN JE BESTELLING EN ZIJN NIET TE DUUR....IK BEN MEER DAN TEVREDEN.

oke

snel geleverd prima verpakt

Kan niet beter

Snel, uitstekend en kan niet beter

Al eens eerder besteld en tevreden. Nu had ik nieuwe mallen besteld en die zouden pas 8 februari worden geleverd maar ze zaten afgelopen donderdag al in de brievenbus supper blij.

prima service

Tot nog toe geen negatieve ervaringen met De Egel meegemaakt. Bestellingen kwamen ip tijd of zelfs eerder.

Snelle levering en bedankt voor de leuke attentie

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES