Heelgoed

Snelle levering en goed verzorgd en altijd iets extra's in het pakket.

Geweldige service

Als je wat besteld hebt ,krijg je het eerder dan vermeld ener zit altijd een verrassing bij Hartstikke leuk

Heel fijne webwinkel.

Duidelijke en overzichtelijke website, ruim assortiment, goede communicatie, snelle en correcte levering, prima service, zeer redelijke prijzen.

Nu heb ik ook een goede ervaring als er iets verkeerd geleverd is. Snel is het goede artikel nageleverd en alweer een extraatje erbij. Top!

Dik tevreden!

Snelle levering,compleet enhelemaal naar mijn zin en wat altijd zo leuk is dat er altijd een aardig attentie bij wordt gedaan.

Super webwinkel!

De bestelling kwam sneller dan verwacht (pre-order). Het leek wel Sinterklaas met uitpakken! Allemaal leuke extraatjes!!

Sempre puntuali e corretti.

Come cliente affezionato, posso solo raccomandare a tutti gli amici.

• Ci consiglieresti? Si

Snelle levering altijd cadeautjes er bij

Goed en betrouwbaar

Altijd keurig en netjes en goede service

Heel goede en snelle service

Heel snel en goede service en altijd leuk een extraatje wat je krijgt.

Prima website, vlotte levering en leuke attentie

Ik ben super tevreden

Snelle levering netjes ingepakt en leuke attentie erbij. Kortom een aanrader.

Snelle levering en ondanks dat ik één artikel had een leuke verrassing erbij

Snelle verzending, goede kwaliteit, alles was top!

Snelle levering, betrouwbare website

Leuk dat je wat extra's in het pakket krijgt! Snelle levering van de spulletjes die ik heb besteld.

Heel erg snel en alles in voorraad. Super leuk, als er weer een verrassing bij zit. Wat ook heel belangrijk is: Een goede prijs voor alles. Bij jullie bestel ik vaker.

heel goed

goede service

mooie materialen, snelle levering

mooie materialen, netjes en overzichtelijk in vakjes dozen. Zo kan ik weer lekker doorgaan met knutselen. Hoewel via de mail werd aangegeven dat de levering langer zou duren , had ik het binnen een paar dagen. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden via de mail. Voor mensen die niet naar een winkel toe kunnen , is dit een fijne oplossing.

Gewoon zoals het hoort!

Steeds alles volgens wens wat de bestelling aangaat en stipt geleverd! Prijs zeker ok!

Het is niet de eerste keer dat ik bij De-Egel besteld ze hebben daar leuke en super mooie producten voor mij kerstkaarten te maken. Zeker aan iedereen aan te raden.

Snel en keurig verzorgt!

Snelle levering en zorgvuldig verpakt en ze maken je altijd blij met een gratis attentie, wordt zeer gewaardeerd!

Top bedrijf

altijd snelle levering en n leuke attentie erbij

Leuke winkel

Leuke hobby spullen en snel bezorgd niet al te duur ben erg tevreden

Geweldig service

180 Beijerlandselaan