Vlot bezorgd,, en leuke ssurprise er bij.

Alhoewel men zei dat het wat langer kon duren, kreeg ik mijn bestelling vlot geleverd. Er was een leuke surprise bij, en ook de commnucatie over het artekel en verzending was duidelijk. Dikke prima!

Veel keuzes in allerlei ***selproducten en merken. Snelle levering. Prima prijzen.

top

goede service, alles netjes verpakt,en super snelle levering,en leuke cadeautjes erbij.in een woord geweldig.

Een grote keus heeft de egel.

Als je een vraag hebt krijg je snel antwoord, b.v.. wat van garen je bij het boek nodig hebt. Dit is op de computer niet te lezen, als je het boek nog niet hebt. Een mooie en grote keus, en snelle levering. Mooi en prima verpakt, en als het kan past het in de brievenbus.

Geweldig wat een perfecte levering !

Super super ,goed en netjes verpakt en alles was prima in orde ! Dit wordt zeker vaker bestellen bij De Egel !

Super snel en keurig geleverd

Goede side en goede service. Keurig geleverd en verpakt. Ook supersnel

Gewoon uitstekend ik heb er geen andere woorden voor De service is goed De prijs is goed En de levering is ook goed

Snel netjes en betrouwbaar

Altijd perfect netjes en perfect op tijd geleverd

Prima goede en nette service

Zeer goed!

Veilige betaling, vlotte levering (week binnen verwachte datum) Ook nog een heel mooi kado erbij gekregen. Top!

Altijd uitstekende service en voor een mooie prijs

Geweldig Grote tien voor deze website

Hele goede ervaringen ik bestel er graag top service

Snel en heel netjes geleverd sneller dan verwacht

Vergeten bestelling

Ik had op 24 november besteld voor kerst helaas na diverse mails de bestelling half januari ontvangen

Gewoon klasse

Mijn bestelling kwam keurig netjes met aandacht verzorgd ingepakt er zat zelfs een kleine attentie bij ik was blij verrast, zal hier zeker vaker bestellen met zorg en aandacht is mijn bestelling verwerkt, top!!!

Snel en verrassend

Snel verzonden, goed verpakt en leuke extra kadootjes!

Altijd goede service en snelle levering,en altijd presentje bij de bestelling ik zeg toppy

1 artikel was niet op voorraad kreeg netjes een email en volgende dag had ik mijn bestelling binnen met een ander uitgekozen artikel.

Presque parfait!

La commande est arrivée très vite : très bien. Plusieurs surprises dans le colis : très agréable. Par contre les crayons de couleurs achetés à la pièce n'étaient pas protégés. La mine de l'un d'entre eux était cassée... Il faudrait entourer les crayons de papiers épais pour les protéger et les empêcher de bouger dans la boîte de transport.

Prima, snelle levering

Snelle levering en mooie en leuke attenties

in 2 dagen thuisgekregen

snel en goed aan gekomen

al jaren tevreden klant

samen met vriendinnen niets toe te voegen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES