Uitstekende leverantie

De verwachte datum van bezorging lag een aantal later en het pakje was er al. Superfijn.

goede artikelen, goede snelle bezorging

Ik heb alleen maar positieve dingen te zeggen,snel met leveren.Als je iets niet weet bel je even en je word goed geholpen. Een groot assortiment en altijd iets extra's bij je bestelling

Pakket is netjes verzorgd binnengekomen.

Bij telefonisch contact met een vraag ook netjes en duidelijk geholpen.

Super vlug in huis helemaal top

Perfect!!

Bestellingen kloppen altijd en een supersnelle levering!

Snelle en goede levering

Ik bestel vaker bij de Egel omdat dat altijd snel en goed is, en je krijg er altijd een leuke verrassing bij.

Fijne hobbywinkel

Uitstekende keuze hobbymaterialen en supersnelle levering. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis! Mijn favoriete winkel!

Top top top super snelle keurige service

Altijd snel keurig verpakt klopt altijd en n leuke verrassing erbij super

Goede en snelle levering

Mijn bestelling van tacky-tape werd snel bezorgd ondanks dat er momenteel best veel vertragingen zijn bij de bezorgdiensten. Ik ben er weer heel blij mee en vond wederom een leuke verrassing in mijn pakketje. Altijd een feestje dat uitpakken van een pakketje van de Egel. Thumps up! Dank je wel weer Groetjes Annet

Ik beveel de egel aan als een zeer goede webshop! Vlotte levering en als er zich een probleem op doet,wordt dit snel op gelost!

Heel tevreden

tevreden over snelle levering en goede afhandeling en steeds een gratis verrassing.

Prima, keurige afhandeling

Grote voorraad. Altijd netjes geleverd

Jammer

Het zou prettiger winkelen als de website qua materialen up to date zouden zijn. Had besteld en de helft was niet meer op voorraad. Heb wel nog iets anders uit kunnen zoeken. Service was wel goed! Moest wel langer wachten op mijn spullen.

Hele fijne service

Snel, prettig, goed. Altijd iets extra. Gewoon prima altijd

Prima kwaliteit en snelle levering

Het stempel platform is perfect. Netjes ingepakt en snel geleverd. Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Het pakketje,is altijd mooi en goed verpakt,met altijd iets extra’s erin.

Snelle correcte levering

Ondanks de drukte toch snel geleverd en een leuke attentie erbij

Erg fijne winkel

Heel persoonlijk pakket gekregen, zelfs leuke extra’s ! En snel geleverd. Blij mee!

Ik ben zeer tevreden.

Met de snelle levering ben ik erg blij.

Op zoek naar een mooie antiek gouden deco verf en hier gevonden. Alles prima verlopen!

snelle levering goede kwaliteit en goede prijs

fantastisch

Ik kreeg mijn spullen eerder dan was aangekondigd én kreeg er ook nog een cadeautje bij.

Prima voor elkaar

Snelle levering en wat extra's erbij. TOP

TOP

Snelle levering - laagdrempelig om iets te bestellen (20 euro) en ook nog de goedkoopste !

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES