Goede webwinkel en niet duur

Prima webwinkel, alleen is het probleem dat als ik iets besteld en betaald heb, dat ik dan een mail krijg met de mededeling dat ze iets niet in voorraad hebben. Wellicht is het mogelijk een teller er op te zetten zodat je kan zien hoeveel er nog in voorraad is als je een product bestelt.

prettige behandeling

er was iets fout gegaan met betaling en daardoor ook de levering. Heel netjes behandeld aan telefoon en meteen alles gecorrigeerd. Zeer prettig geregeld.

Een geweldige winkel,en webshop.

Wat een super goede service,altijd is alles op voorraad,en altijd een leuk cadeautje erbij. Voor mij een 10 met een griffel.

Elke bestelling die ik plaats komt optijd toe zelfs een dag of 2 te vroeg maar is niet erg en steeds tevreden over de manier hoe het pakketje wordt overhandigd is niets op aan te zeggen

Veel keuze, goede service, scherp geprijsd

Bestel altijd met veel plezier bij de Egel. Ruim aanbod, en leuke prijzen. Zo blijft hobby betaalbaar En leuk dat er elke keer verrassing bij bestelling zit.

Altijd geslaagd!

Groot assortiment, goedkope prijzen, snelle levering en altijd een verrassing erbij.

Ik ontving een gratis product en heb deze terug gestuurd omdat ik in de veronderstelling was dat ik deze per ongeluk had besteld. Ik kreeg daarop direct een reactie.

Super snel bezorgd .

Prima goede service en een presentje

Prima zaak

Een geweldige webwinkel voor al mijn hobbyspullen

Snelle levering en altijd een kadootje erbij. Een geweldige webwinkel voor al mijn hobbyspullen.

Zeer snelle levering en met een kadootje zoals steeds! Hartelijk dank !!

Klantvriendelijk.

De bestelde goederen zijn ruim op tijd geleverd, waren goed verpakt en er zat nog een verrassing bij de bestelling. Kortom een pluim voor De Egel.

Altijd goede en snelle service

Weer prima en snel de bestelling thuis.

Super snel ,goed verpakt ,en en leuk cadautje er bij ,ga zeker nog een keer bestellen

Goed, zeer snel met leuk extraatje

Donderdag rond 12 uur besteld, vrijdag Al in huis

goed en snelle levering.

goed en snelle levering.

Ik ben best wel tevreden

Ik ben best wel tevreden maar soms duurr het wat te lang voor ik mn pakketje krijg een week wachten vindt ik niet zo leuk, maardat is niet altijd het geval

goed verzorgd

alles goed verzorgd en in de puntjes

prima en snelle bezorging.

snel mijn bestelling ontvangen en een leuk extraatje.

Goede service Snelle levering en leuke attentie

perfect

snelle service en altijd een attentie erbij .

Uitstekende service van de bestelde artikelen

Leuke webshop, snelle levering van de bestelling. Meestal een leuk presentje erbij

Een geweldige webshop met veel mogelijkheden .En altijd een leuke verrassing bij het versturen. ZEER. Snelle levering.

perfecte en snelle levering

zeer snelle en nette levering, zelfs vroeger dan aangegeven

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES