Netjes en op tijd.

Service kan beter

Ik had iets gekocht waarvan ik een onderdeel miste. Na een paar dagen had ik nog geen bericht en ik dacht als ik volgende week geen bericht heb gehad dan bel ik wel, maar toen ineens kreeg ik een mail dat ik een pakket had. Ik vind het jammer en minder persoonlijk dat ik geen e-mail van te voren had gehad. Vervelend dat het artikel niet compleet was we zullen u een nieuwe sturen.

Zeer goede ervaring. Al meerdere keren besteld en altijd goed. Er was iets niet op voorraad wat ik bestelde en werd hiervan op de hoogte gebracht met daarbij een keuze die ik kon maken als oplossing. Bedankt team de Egel voor jullie geweldige afhandeling. Producten waren weer perfect verpakt zoals ik van jullie gewend ben.

top

Personeel is Top als er iets niet is word je geinformeerd. Dit bij iedere bestelling, groot of klein krijg je altijd een extra dingetje zoals krimpiedimpie, lijm of stans. Dit hoeven ze natuurlijk niet te doen maar wel leuk als je het krijg. Levering is lekker snel. En ik vind het zeker niet te duur! Bedankt voor de goede service!!!!

Super snel geleverd!

Mijn bestellingen worden keurig netjes in gepakt geleverd!

Met meestal nog wat extras erbij!

Keurig verzorgd en altijd netjes bezorgt

Snelle levering en stevig ingepakt.. Fijne winkel om te bestellen Kom er graag terug

Steeds heel veel keuze en goede prijzen

Altijd opnieuw de laatste artikelen op voorraad en tegen een goede prijs.

Prima assortiment en service

Super snelle levering

Vriendelijke maar vooral zeer snelle kevering

super

goede ervaring met altijd een leuke verrassing

Super snelle levering!

Snelle reactie via de mail voor vragen. Maandag besteld woensdag in huis. En goed verpakt, super!

zoals gewoonlijk; snel en correct !

Snel en verzorgd

Mijn ervaring met de Egel is super. Bestelling wordt snel verstuurd en keurig verpakt. De materialen zijn altijd van goede kwaliteit. En een supergroot assortiment. Niet doorslaggevend, maar wel welkom zijn de extra kadootjes die er bijna altijd bij gedaan worden. Kortom, een fijne webwinkel voor je hobbyspulletjes.

Correct afgewikkeld

Door een fout mijnerzijds werd de levering wat vertraagd maar als troost vond ik een presentje in mijn pakketje, verder uitstekende informatie

Heel goed verzorgd product ,ik heb alleen een vergrootglas nodig voor het voorbeeld te bekijken en ik ben intussen er verslaafd aan geraakt zo leuk om te doen de Do en Dot kaarten maken zeker met deze regen . Ik heb jullie ook al door gegeven aan anderen.

Snelle levering en alles tip top in orde

Alles goed en snel geleverd

SUPER

Snelle correcte levering. Stevig en veilig verpakt. Niks dan voordelen!!!

Goede prijs snelle levering.

Bestellen gaat zeer eenvoudig, Alles altijd in voorraad. Snelle levering.

Goed en snel geleverd

Produkt is goed en snel geleverd

Perfect zoals altijd

Perfect. Snelle service en levering.

top zaak

Snel, correct, altijd een leuke attentie

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES