Bestelling altijd keurig op tijd binnen. Laten weten waneer iets niet op voorraad is.

Overzichtelijke site, snelle bezorging

Ik had snel gevonden wat ik zocht. De levering was veel sneller dan verwacht. Kortom zeer tevreden en ik zal eze webshop zeker vaker gaan bezoeken

Blij met deze webschop!

Goed verpakt en sneller dan wat op de site werd aangegeven binnen. Leuk bruikbaar klein cadeautje erbij. Fantastisch.

Tevreden

Ben heel tevreden ,,mooie produkten voor iemand die graag handwerk doe

Snelle levering en problemen met mijn mini trouvaille binnen een week opgelost

Een hele snelle levering

Netje verzorgt en nog een leuke presentje er bij.

Zeer snelle levering

Het is leuk om bij de Egel wat te bestellen en steeds benieuwd welk presentje er bij zit

Fijn dat ik een mail kreeg om me ervan te verwittigen dat er een item niet bij ging zijn en dat ik de keuze had tussen het geld terug krijgen of om een product van dezelfde waarde bij mijn pakketje. De levering tijd was niet te lang ( zelfs niet in deze rare tijden) en alles was netjes verpakt zodat er niks kapot kon. Ik was ook heel blij met de extra folder. Daar kon ik weer wat nieuwe ideetje sprokkelen. Bedankt voor de goede service. Doe zo verder. Mvg Heidi

Goede service netjes verpakt voor verzending

correct

ik ben steeds goed ingelicht over alles als ik mail of zo met een vraag steeds een antwoord gekregen ben heel content van deze winkel

Leuke spullen

Mijn spullen zijn netjes binnen gekomen en alles is naar wens. Het enige minpunten vind ik de verzending. Het duurde een beetje lang voordat het verstuurd werd. Voor de rest is alles top.

Zoals gewoonlijk netjes verzorgd.

Mijn bestelling is altijd netjes verzorgd. Altijd compleet en iets wat niet hoeft maar wat ik wel waardeer: het team sluit altijd een extraatje bij.

geweldig

naar meerdere malen jullie beoordeeld te hebben , er zijn geen betere denk ik die zulke goede en snelle service geven!!

Levering was snel, maar was jammer genoeg niet compleet, even gebeld met De Egel...het ontbrekende artikel werd de volgende dag gratis na geleverd. Uitgebreid assortiment en geweldige service.

Hallo egelteam weer bedankt voor de snelle bezorging zoals altijd keurig verzorgd en altijd een leuk presentje groetjes

Ik ben heel tevreden over alles. De zending was heel goed verzorgd en vlug geleverd. En dan die kleine verrassing er bij heel leuk. Niets anders dan lof voor de mensen van Egel die alles verzorgen. Gr Jennie van Noordt

Goede betrouwbare hobbywebshop

Ruime keuze, makkelijk bestellen en snel geleverd

geweldige webshop

Altijd keurige levering

Goede webshop, volop keuze

Erg tevreden! pakket snel thuis ontvangen.

Erg tevreden! pakket snel thuis ontvangen.

Ik ben zeer tevreden over hoe de post gedaan was geweldig gedaan en kan kiezen met welke post zendin

Dat niet alle hobby winkels dat is wel mooi bij jullie En daar kunnen andere nog van leren De vriendelijke groeten van Christiaan van breemen

Snelke levering leuk cadeautje erbij gekregen

Een geweldige winkel

Dat mijn gemini het niet meer deed en ik zomaar een nieuwe machine kreeg dat kan niet meer stuk bij mij dat is top.

Snelle en goede service

Snelle en goede service