Naar alle tevredenheid.

Ik heb hele goede ervaring bij jullie webshop.Bij de vorige bestellingen ben ik ook alijd zeer tevreden geweestOok wat de prijs voor de artikelen betreft zijn ook heel gunstig.Ga zo door.

prachtige producten met snelle levering

Heel toevallig ben ik bij deze webshop uitgekomen, maar de mooie producten in combinatie met mooie prijzen, heeft mij overstag doen gaan! De levering ging nog sneller dan verwacht en alle producten voldoen helemaal aan de verwachtingen! Ik kom zeker nog terug!

Superwinkel

Snelle service en altijd een extra cadeautje

Alles snel geleverd.

Keurig en netjes alles geleverd.

Dat uit stekken is

Dat je altijd vlug thuis heb. En dat altijd netjes verpakt is. En netjes uitziet.

Super winkel

Ik bestel al daar een x aantal jaren en ben altijd tevredeN met de snelheid v verzending en de producten die worden aangeboden in de webshop... deze winkel is zeer zeker een aanrader

Overzichtelijke site en keurige verpakking met leuke asseccoire

Goede service en snelle levering!!

Prima ervaring

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering. Bovendien nog een cadeautje als verrassing. Fijne ervaring

Snelle goede service

Had aardig wat besteld....verschillende kleuren kartonsets, knipvellen en borduursets. Kreeg de juiste artikelen volgens bestelling, snel en netjes thuisbezorgd. Een tevreden klant!

Snelle correcte leverering

Prima site en hoede snelle levering

geweldig

de 1e x bestellen hier, maar alles ging goed en ook heel snel. kom zeker hier weer terug

Geweldige service en snelle levering.

Altijd netjes verzorgd

prima service en altijd op tijd geleverd.

wat ik heel erg leuk vind dat je altijd een presentje krijgt. Ik waardeer dat zeer. Bedankt hiervoor.

grandioos!

Veel keus, niet duur en snelle levering!

Hele snelle levering en altijd een cadeautje!

Snel en goed

Top, snelle levering

Super!!

Eerder binnen gekomen dan verwacht, en netjes verpakt. En een heel leuk presentje erbij wat ik niet had verwacht. Dus een dikke duim omhoog.

Zeer snelle levering met een cadeautje erbij, top!!

Een hele fijne webwinkel je kunt zien wat er op voorraad is en ook de nieuwe producten die gaan komen. Altijd snelle levering en een cadeautje erbij!

Nette verzending

Deze keer duurde het wat langer voor ik mijn bestelling in huis had. En helaas zat er geen kadootje bij, waarmee de Egel je normaal standaard verwend. Toch kom ik terug bij de Egel.

Altijd snel en netjes verzorgd

Alleen maar positief alles!

Vriendelijke medewerker en snelle bezorging

Vriendelijke medewerker aan de telefoon gehad die met me meedacht over mijn bestelling. Snellere bezorging dan verwacht.

Toppie

Snelle levering, goede prijzen. Altijd een extraatje erbij.

Heel snel en goed verzorgd. Ook altijd eenaardigheidje erbij. Zo vreselijk leuk!

Zeer positief

Leuke site met leuke producten, goede prijzen, zeer snelle levering, leuke extra'tjes als cadeautje. Bladen reclame met de nieuwste producten. Zeer vriendelijke conversatie via e-mail en snelle reactie. Deze winkel is zeker aan te raden.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES