Voor herhaling vatbaar

Je kunt een ruim assortiment op de website bekijken. Het bestellen is erg makkelijk. En de levering supersnel! Wat wil je nog meer? Ik ga zeker vaker een bestelling bij "De Egel" doen. Dank jullie wel :-)

Al jaren klant tot volle tevredenheid!

Goede service en altijd een leuk extraatje!

Blij

Heel tevreden over de vlotte levering en ook leuk dat er een verrassing /cadeautje bij de bestelling zat

Goede webshop.

Snelle levering, goed verpakt en altijd een leuk cadeautje bij de bestelling. Ze houden je goed op de hoogte van verzending.

Ausgezeichnete und schnelle Bearbeitung

Meine Bestellungen wurden immer zuvorkommend und schnell bearbeitet. Rückfragen wurden schnellstens beantwortet und evtl. Probleme unverzüglich behoben.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed verpakt,en leuke cadeautjes erbij gekregen! Super leuk. Blij met mijn spulletjes

Fantastisch, zoals altijd.

Ik ben al vele jaren klant en altijd tot volle tevredenheid. Heb geen enkele klacht en zal hier ook klant blijven. Lage prijzen en prima service!

Supersnelle levering en een leuk kadootje erbij.

Goed en snel

Netjes verpakt, altijd wat extra's erbij.

Goede levering en snel

Het bestelde was snel in huis en goed verpakt. Alles was ook precies zo als het was beschreven. Voor herhaling vatbaar bij deze winkel.

Geweldig, snel goed en altijd een leuke attentie

Mijn bestelling eerder gekregen dan verwacht dat was echt een verrassing

Klasse

Snel bezorgd

Leuk die cadeautje die bij je bestelling krijgt

Ze leveren heel snel

Mijn ervaring met de Egel is prima.

De bestelling wordt snel behandeld zodat je na een paar dagen de bestelling al in huis hebt. Ik vind dit fantastisch.

Super service altijd geel content

Heel goede zaak

Prima voorelkaar!

Snel geleverd en netjes geleverd.

Goede produkten snelle levering

Zeer goede ervaring

Vlotte levering en het voldoet aan de verwachtingen.

Ik heb goed ervaring met De Egel. Nette en snelle levering!

Uitmuntend

Hele goede service geweest. Sneller dan dat ik had opgekregen. Komplimentje

Het was prima

De bestelling was niet helemaal wat ik wenste, maar dat was mijn eigen schuld. De afhandeling was wel goed. Groet Derk

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES