Vlotte, nette levering

Zoals altijd keurig verzorgd en vlot geleverd! En ook weer een extra kleinigheidje erbij. Dank!,

Prima.

Prima levering en een leuk presentje, hartelijk bedankt.

DE AFHANDELING WAS GOED11111

DE SERVICE WAS GOED IN DE TOEKOMST ZULLEN WE ZEKER NOG EENS BIJ U BESTELLEN

Vlugge levering goede communicatie

Altijd goede service.

Een webshop zoals er meer moeten zijn.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle en goede levering. Hier ga ik vaker kopen.

Voor het eerst een bestelling geplaatst! Ze zou op donderdag toekomen, maar ze was er al op dinsdag! Alles zat zeer goed verpakt! Ik kan niet wachten om met mijn alcohol inkt te beginnen werken!

Prima geregeld

Altijd goed

Ik heb al vaker besteld bij de egel altijd goed en op tijd

Snelle aflevering, goed op de hoogte gehouden over de levering!

Besteld en netjes ontvangen

Vlotte verzending! Er zat zelfs nog een cadeautje bij. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Erg goed

Mooi op tijd en keurig verpakt!

Gewoon goed

De bestelling van de website ging goed. Geleverde is zoals op de site stond. Snelle correcte levering

Weer keurig geleverd

Weer keurig geleverd en goed beschermt verpakt

Perfect!

Snelle levering, prima service!

Top !

Snelle levering, en tot mijn grote verrassing een leuk presentje bij mijn bestelling ! Is zeer gewaardeerd, heel hartelijk dank.

Helemaal goed

Snelle levering, product als omschreven

Lekker snel prima bezorging

Altijd netjes en snel geleverd

Fijn dat je er op kunt vertrouwen dat alles netjes en snel geleverd wordt. Daarnaast zit er altijd een leuk cadeautje ( of zelfs meerdere bij, zoals een embossingfolder, stempel, mooi papiertje e.d.)

Alles word perfect verzorgd

Voor herhaling verzekerd

Prima, helemaal tevreden.

Snelle levering en zending goed verzorgd.

goede service

wordt altijd netjes verzorgt verpakt en vlug verzonden. ook altijd een leuk extraatje !!

Ik had per mail een vraag gesteld over een product en kreeg hier direct een reactie op. Helemaal top. Ook gelijk een kleine bestelling gedaan en deze werd snel en correct geleverd. Toppie Groetjes Tea

Mooie site, makkelijk bestellen heel ruim assortiment. Levering duurde iets langer, maar dat is te begrijpen in deze tijd.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES