Een hele fijne en snelle webshop

Geweldig, al jaren!!

Erg tevreden altijd een verassing erbij snelle levering

Erg tevreden

Zeer bedankt voor de Snelle, en in goede orde ontvangen bestelling.

Fantastich

Nu al mijn bestelling binnen met weer een leuk extraatje erbij

Perfect op tijd en netjes geleverd

Netjes snel een een extraatje erbij

Matig

Ik heb een mail ontvangen dat een produkt niet te leveren is. Heb daar op geantwoord voor het terugstorten op mijn Rekening. Maar daar hoor ik niets over. En dat is wel heel jammer. Groet Loes Zorn

bestellingen uitstekend geregeld

Ook mijn bestelling, als cadeau naar een vriendin, was goed geregeld en op de juiste tijd bij haar afgeleverd.

Goede duidelijke website. De bestelling was sneller in huis dan er vermeld werd. Je kreeg snel een email over de stand van zaken. Voor herhaling vatbaar om weer iets te bestellen.

mooi op tijd ondanks de covid en goed en netjes bezorg zeer tevreden

ze helpen snel en vakkundig

Het ging altijd goed. Dit keer was ik zelf wat vergeten en gingen er meerdere e-mails heen- en weer. Maar er komt snel reacite. Uiteindelijk kwam het toch goed. De decembercadeaus erbij waren leuk en kunnen we goed gebruiken De bezorging duurde ook langer dan normaal, werd steeds verschoven maar daar kan u niets aan doen.

Vaak bestelling eerder binnen dan later

Makkelijke site, snelle levering.

Wat ik zoek is makkelijk te vinden op de site en ondanks de drukte bij de post is het snel geleverd.

Goedkoopste,snelle levering,veel op voorraad.ga zo door

Een hele fijne zaak

Ik vind de egel een fijne zaak .je besteld iets en het wordt altijd zo snel geleverd

Goed, fijne website. Overzichtelijk

supercalifragilisticexpialidocious

zeer goede en vlugge service...chapeau

Een hele prettige ervaring en vlotte levering

Altijd alles netjes op tijd binnen en er zit altijd een leuke attentie bij.

En altijd snelle levering

Fijne hobby webshop

Ruim assortiment, duidelijke webshop, snelle levering.

Leuk cadeautje gekregen en snelle reacties op vragen. Heel fijn om zo goed geholpen te worden!

Der Beste Service den ich je erlebt habe

Ich habe noch nie einen so tollen Support erlebt. Es war etwas nicht lieferbar. Ich würde sofort benachrichtigt und gefragt ob ich was anderes möchte oder das Geld zurück. Das Paket kam super schnell und das Geld auch. Ein Traum von Verkäufer. Die Ware war auch einwandfrei. Vielen Dank an das De Egel Team

Helemaal goed

Helemaal goed