Snelle keurige levering

Als je bij de Egel besteld dan betaal je weinig portokosten. De levering wordt keurig verzorgd op gestuurd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

fijne hobby site

verleden week wat besteld de bestelling zou 21 december komen 2 dagen later was de bestelling er al geweldig

Uitgebreide website - heel soms even zoeken naar een speciaal artikel maar nog steeds alles gevonden. Snelle verzending met altijd een extra iets in het pakket.

Top webshop

Snelle levering en altijd vriendelijk te woord gestaan als ik vragen heb

prima zaak

Altijd goed geregeld en heb ik een probleempje wordt het altijd direct opgelost,

Altijd netjes en optijd bezorgd

Bij mijn laatste bestelling een joy picktool besteld maar de ijzere kant zit los jammer want is toch niet goedkoop voor de rest ben ik zeer tevreden groetjes Truus de Win

Ik heb niets geklaagd

Perfect, er werd optijd bezorgd,

duidelijk, snel en verzorgd

duidelijke communicatie, snel en vakundig geleverd.

Ben een blij mee ook met de attentie

Een supergoede en snelle service!

Meer heb ik er niet aan toe te voegen

Behoorlijk goed

Goederen die er waren keurig en snel geregeld Sorry ik heb mijn beoordeling aangepast ,ik heb een vergissing gemaakt.het was UITSTEKKEND !!!! Prettige Feestdagen, voor het hele Team.!!!

Een dikke 10

Bedankt voor de snelle levering super alles netjes verpakt en geleverd Mooie Kerstdagen en ‘n gezond begin voor 2021.

snelle nette levering

Mijn bestelde spulletjes waren snel in huis. Netjes verzorgd en altijd een leuk extraatje

Snelle levering, goede producten

Bij De Egel vind ik al mijn hobby producten om kerstkaarten te maken voor veel lagere prijzen dan bijv. Bol.com. Veel keuze, goede producten en een supersnelle levertijd! Echt top.

Goede en snelle levering.

Snelle levering en precies zoals ik in gedachten had.

Heel tevreden!!! Niets op aan te merken.

Zeer leuke ervaring. Veel keuze om te kiezen, goede service en leuk extraatje. Dank je hiervoor!!!

Leuke producten

Leuke producten en een leuk extraatje. Snelle levering, top!

keurig verzorgd en mooi op tijd geleverd met een leuk extraatje er weer bij

keurig verzorgd en mooi op tijd geleverd met een leuk extraatje er weer bij

Goede keuze

Ruim assoritment, snelle bezorging en goede service en niet te vergeten en wat de meeste mensen prettig vinden niet duur.

Snelle levering, goede kwaliteit, prima prijs

Mijn ervaring is dat De Egel geen loze beloftes van snelle leveringen doet, om vervolgens sneller te leveren dan verwacht, met hele lage verzendkosten. Ik ben een tevreden klant.

Goed verzorgd

Het is een overzichtelijke site,snelle levering en altijd een leuk cadeautje erbij.

Perfekt

Ik kon alles makkelijk vinden en heb inmiddels een 2e bestelling gedaan. Wat ik wel jammer vond is dat er niet duidelijk vermeld was dat je het hobbyjournaal gratis bij iets zou krijgen, dus had ik er ook een gekocht. Dat is dan weer jammer. Maar de online shop is voor mij een uitkomst, ik woon vlakbij, maar kan uw winkel op de laan helaas nooit bezoeken, omdat hij niet rolstoel toegankelijk is.

Goede website/webshop, makkelijk bestellen en snelle verzending. PostNL deed er iets langer over..., maar gezien de huidige periode: Corona en de feestdagen (dus drukte), pakketje toch binnen één week in huis.

Altijd snelle en goede service. Ook als er een produkt niet bijgeleverd wordt wordt het snel nagestuurd. De extra produkten die erbij geleverd worden zijn altijd leuk. Ga zo door!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES