Fijn om hier te bestellen

Groot assortiment, duidelijk te vinden, goede communicatie als er een product niet is. Mogelijkheid om dan een ander product hier voor in de plaats te krijgen of mogelijkheid om geld terug te krijgen. Wordt snel geleverd.

ik ben tevreden

de bestelling was in orde en keurig op tijd

Zeer snel en netjes geleverd

Ik had het snel in huis en een presentje er bij. Hartelijk dank daar voor

super winkel om heerlijk te kopen voor je hobby

Goede service, over duidelijk site!! Keurig verzorgde verzending en netjes verpakt!!!

Mijn ervaring met de egel is dat ze een groot assortiment hebben en een snelle levering

Mijn ervaring met de egel is dat het altijd goed is, ik kom er zelf steeds weer terug. Altijd vriendelijk zowel in de winkel of aan de telefoon. Ga zo door. Ik ben altijd tevreden.

Supergoed.....zoals altijd!

Is erg prettig shoppen op de website, helaas kom ik altijd dingen tegen (die in niet echt nodig heb) maar dat is mijn probleem, haha!!!

fantastichs

altijd goede service en je krijgt er altijd wel een leuk kadootje bij wat ik heel erg leuk vind ik vind dit een hele fijne onlinewinkel en koop er graag ja bij deze winkel kun je gerust kopen

Snel en goed

Uitstekend geregeld!

Prima telefonisch bereikbaar! Order prima geregeld en bezorgd!

Veel in huis en snelle levering

De Egel heeft veel in huis en het is een prettige site om te shoppen. Er wordt snel geleverd.

altijd de bestelling netjes verzorgd en altijd een leuke verrassing er bij

goede ervaring ga zo door toppie

Correct ontvangen wat ik had besteld.

Wel vroeger geleverd als opgegeven in het bestelformulier (daarom geen volle 5 sterren) maar dat was voor mij geen probleem.

Het pakketje was goed verzorgd en snel wat eigenlijk de planning was. Goed gedaan en ik weer blij

Super vlotte service!

Helemaal geweldig

Snelle nettel evering van mijn bestelling, met weer een leuk kadootje erbij, echtvzo leuk

Super snel en goede service!

Heel uitgebreide collectie en niet zo duur!

Wat een snelheid met afleveren, zelfs in de drukke decembermaand.

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden.

Geweldig goed en correct

Zeer goede ervaring mee met alles wat ik besteld heb en zeer snel geleverd met altijd een attentie erbij

Uitstekende snelle service

Altijd een snelle levering met een leuke attentie erbij.

Prima en snel

Prima ervaring elke keer als ik wat bestel. Alleen het assortiment van Dyan Reaveley mag wel uitgebreid worden. ;-)

Geweldige service

Goede spullen en ruim assortiment. Geweldige communicatie en er wordt met je meegedacht. De website zelf laat aan gebruiksgemak wel wat te wensen over, daarom 4 sterren.

Goede service en snelle levering

Hele leuke spullen. De snoepwinkel voor de knutselaar. :)

Groot assortiment en een snelle levering

Bestellen gaat eenvoudig, betalen ook. Bestelling was ontzettend snel geleverd. En dat in december. Top!!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES