Geweldig!

Steeds het nieuwste assortiment, een van mijn meest favoriete hobby-webwinkels. Supersnelle levering, eerder dan verwacht en altijd leuke verrassingen bij de bestelling, waarvoor heel erg bedankt.

Goede service vlotte afwerking.

Het is voor mij een van de fijnste winkels online. Altijd iets extra’s en goede service en vaak goedkoper dan anderen

perfect!!

makkelijk bestelproces, levering volgens afspraak.

Snelle levering, keurig verpakt en nog leuke verrassingen

Perfecte spullen en snelle levering,top

Uitgebreid assortiment, kom zeker nog een keer terug op jullie website.

Prima service, lage verzendkosten, ruime keus, producten Up to date.

Grote tien wat een super webwinkel bedankt voor de goeder en nette service tot de volgende snelle bestelling

Snelle nette levering

Levering is altijd sneller dan verwacht. Pakketjes zijn altijd goed verzorgd en met een leuke attentie.

Snelle reactie en goede service

Regelmatig koop ik bij De Egel en het is altijd goed. Vorige keer ontbrak er iets en na melding werd het direct opgelost. Super goede service!! Mooie spullen en leuk in prijs.

Prima prijzen, snelle levering en leuke kadootjes!

Artikelen zijn zeer scherp geprijsd, meestal voordeliger dan bij andere winkels/webshops! Snelle levering en altijd hele leuke gratis kadootjes!!!!

Goed en snelle levering

Zie boven....

Mijn bestelling was er heel snel en ook nog leuke verrassingen in het pakket erbij. Dank daarvoor!

Goede webshop met snelle levering

Goede webshop die doen wat ze zeggen.

Bestelling snel verwerkt en ontvangen

Bestelling, die een goede prijs kwaliteit heeft en iok de goedkoopste die ik kon vinden, snel verwerkt en ontvangen, goed verpakt aangekomen

Goede communicatie en tijdige levering. Kwaliteit

Zie zin hiervoor

Zeer snelle levering, goede kwaliteit En ook nog eens een extra cadeautje.

De beste en goedkoopste.

Ze hebben veel voorraad , de nieuwste dingen, zijn goedkoop, snel met verzenden en altijd een extraatje.

Altijd word alles snel en correct geleverd

Altijd blij met de heel snelle levering

De zending is altijd prima verzorgd

Altijd snel bezorgd je hoefd niet lang te wachten het is altijd fijn om een zending snel te ontvangen zodat je aan de slag kan.Ik vind het leuk om bij jullie te winkelen en kijk weer uit naar de zondagmorgen om te kijken naar de nieuwe dingen . Vriendelijke groeten Rina.

Prima zaak!

Altijd snel en perfect voor elkaar!

Top webshop!! Snelle levering, goede prijs en leuke attentie voor de kids erbik

Top georganiseerd. De kids waren blij verrast met de knuffel-egel die er cadeau bij zat.

Heel snel mijn bestelling binnen! En nog een leuk presentje erbij erg leuk dank jewel

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de egel. Alles keurig verpakt en ook vlug in huis

Geweldig goede service en snelle levering

Geweldige goede service en snelle levering. Leuk dat er een kadootje bij zat, heel erg attent!

Snelle levering.

Lekker snel.