Geweldig,men komt de afspraken na.

Ik belde na invullen van de bestelling omdat ik het niet goed had gedaan. Het was totaal geen probleem en mijn fout werd direct opgelost.

Geweldig.

Zeer snelle levering na een bestelling.

Super goede webshop

Duidelijke webshop! Snelle en goede service! Altijd iets extra er bij!

Super snel geleverd en altijd een extra cadeau. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de levering

Super goede service

Ik heb mijn bestelling erg snel binnen gehad en werkt super goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden werd en etc. Heel erg bedankt voor de vele leuke extra's!!

Snelle levering.

Zeer tevreden.

Al jaren tevreden.

jaren geleden in de winkel en de laatste jaren op de site.

geweldig

geweldige nette en snelle service ik heb mijn pakket nu al binnen zo snel en nog een leuke attentie erbij ook in een woord geweldig

Redelijk

Bestelling was snel binnen maar was niet helemaal goed eerst gebeld daarna gemaild na 2 dagen maar weer gebeld of mijn mail was aangekomen. Dat was zo maar nu na een week nog steeds geen antwoord op mijn mail dat vind ik wel erg jammer .wel een leuk presentje bij mijn bestelling

Super grote 10

Snelle service. Goed verpakt. Leuke extra,'s

super

levering op tijd en goed verpakt met een extraatje als verrassing!

Nette levering

Snel geleverd en alles prima

Snelle levering en altijd een leuk cadeautje

Er was helaas een product verkeerd geleverd. Na een telefoontje werd de volgende dag het juiste product geleverd en weer een cadeautje erbij. Kortom perfecte service

Zeer vlotte levering, goed verpakt

Het bestelde product had ik de volgende dag al inhuis Het was netjes verpakt

Door omstandigheden kon 1 onderdeel niet geleverd worden (deze was nog niet bij De-Egel binnen). We kregen dit een paar dagen later alsnog apart geleverd met een extraatje erbij! Helemaal leuk! Bedankt

Snelle levering. Altijd iets gratis erbij en altijd netjes verpakt. Ga zo door

ok

Supper

Bestelling snel ontvangen, tijdens corona crisis. Super. Eerdere bestelling ook altijd goed aan gekomen. En als er iets is nemen ze contact met je op. Hele fijne service.

Snelle levering met extra's

De Egel doet altijd wat extra's erbij, zo is het extra leuk hun pakketjes te ontvangen!

Fijne webwinkel

De webshop is overzichtelijk, goede prijzen en de bestelling is vlot verlopen. Ook nog een leuk extraatje bij de bestelling.

Zeer vlotte maar dan ook een zeer vlotte levering top mij zie je zeker terug en de extras zijn ook leuk top servies

Super webshop, snelle levering.

Mijn bestelling weer snel ontvangen met extra's, waaronder een pluchen egeltje. Heel erg leuk!!!!!

Goede en snel geleverd

Mijn bestelling vlot verwerkt en verstuurd

Fantastisch!

Supersnelle levering en prima klantenservice! Leuke kadootjes bij mijn bestelling gekregen.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES