Snelle verzending

Fantastische winkel!

Echt van goeie kwaliteit een prachtige diamond painting ontvangen !! Je word netjes op de hoogte gehouden via de e-mail. Het was snel ook met verzenden en er zat nog een kleinigheidje bij echt super lief !! Kortom goeie service met goeie kwaliteit van spullen. Ik vind deze winkel echt top en raad het zeker aan!

Goede sevice

Ik kreeg mij pakket eerder dan verwacht

Een goede service en snelle levering.

Het bestelformulier was makkelijk in te vullen en de levering was super snel. De bestelling was goed ingepakt en bijgesloten nog een kleine verassing-wat knutsel materiaal.

geweldig

Zee snel geleverd kreeg bericht dat het Dinsdag 14-04-2020 verstuurd zou worden Kijk in mijn mail daar zie ik staan dat het onderweg was en 3 uur later had ik het pakje al. En ook een leuke verrassing er bij Dank u wel.

Snel en goed geleverd

Fijne webshop

Snelle levering en netjes verpakt

Keurig en snel geleverd

Duidelijke website

ruim assortiment en snelle levering

heel uitgebreid assortiment leuke spullen en zeer snelle levering. zeker een aanrader

Zeer snel en goed verzorgd en geleverd

Er werd een datum vermeldt maar was er ruim een week eerder waar ik erg blij mee was

Goed geholpen.

Het begon wat stroef maar uiteindelijk binnengekomen en alles was in orde.

Mooie spullen, snelle en nette levering.

Volgende keer bestel ik hier weer.

Mooie site. Snelle levering. Geweldig

Alles wat ik wens is aanwezig. Groot assortiment.

meneer heeft mij voortreffelijk geholpen door de telf

hele goede service.

Snel en volledig

Zeer snelle levering van mijn bestelling uit een zeer ruim assortiment! Zeer goede informatie omtrent het verloop van mijn order.

Snelle en goede service

Duidelijke website en een goede en snelle service. En er zit altijd een aardigheidje bij de bestelling.

Snelle levering met een attentie.

Bestelling is snel en correct geleverd. Ook nog een presentje erbij!

Super goed mooie webwinkel ruim assortiment snelle verzending en nog een leuk extraatje erbij ook grote tien+

Mooue website met geweldige en snelle service

super service.

leveringen altijd netjes verzorgd.

Boven verwachting

Prima gegaan

super goed

makkelijk bestellen en snelle levering

Zeer snelle levering ondanks Corona.

Snelle en perfecte levering met nog twee extra presentjes. Top.

snel en correct

De bestelling was zeer snel geleverd en alles werd in één keer geleverd. De leuke attenties waren heel fijn te vinden. Ik ben zeer tevreden en vindt De Egel een voorbeeld!

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES