Snelle levering en goed verzorgd. Altijd een cadeautje

Fijne prijs, uitgebreide levering

Ik kocht een 12-vaks theedoos voor de laagste prijs die ik online kon vinden. Hij is precies zoals verwacht en de service nog beter. De doos werd snel geleverd en er zat een gratis 3d-knutselvel in, een stempel en wat brochures. Heel tevreden dus.

Topwinkel

Snelle en perfecte levering. Altijd een leuk extraatje , gewoon TOP

Ben erg blij met de mapjes voor clear stamps! Ik gebruik ze als multo voor bullet journalling en vind ze top! Ook heel leuk dat ik er gratis kaartjes bij kreeg. Ik blijf zeker klant! 😉

Hele fijne duidelijke webwinkel, groot assortiment!

daar heb ik maar een woord voor nodig: geweldig!!!!

Geweldig toppie

Zondag bestelling geplaatst dinsdag ontvangen, dinsdag bestelling geplaatst donderdag ontvangen en dat in deze tijd. En bij beide bestelling kreeg ik een gratis kleinigheidje meegestuurd. Super

Top!!

Keurig en snel geleverd

hele fijne site

Makkelijke site om iets op te zoeken en een vlotte sevice. Ik kom zeker nog terug.

Leuke webschop

Koop er er graag altijd iets leuk er bij

Alles ok

Perfect in orde en snel geleverd !

super

snelle levering en altijd wat extra's Super

Snel geleverd , uitstekende communicatie. Leuke attentie bij de bestelling ontvangen. Erg tevreden.

Fijne, verzorgde en prima levering!

Heb een ganse tijd stil gelegen wegens privé problemen. Nu begint de zin terug te komen, daarom Faber Castell polychromos besteld en enkele kleinigheden. Herinnerde mij terug De Egel, beslissing was snel genomen. Dank en vrolijke paasdagen aan directie en personeel van De Egel! Josiane

Bestel al jaren altijd presentje, goedkoop, goede service.

Bestel al jaren altijd presentje, goedkoop, goede service.

prima verzorgd

Ik had de spullen sneller in huis dan verwacht ondanks de corona ik vond het wel jammer dat er veel artikelen niet in voorraad waren en weet dan niet of je het kan bestellen en of dat dan lang duurt dat vind ik weleens lastig

Naar verwachting

Prima product, zelfs in corona tijd snel en netjes geleverd.

Snelle levering met altijd een extraatje, verreweg de goedkoopste, goede service.

Geweldig snel en nog een leuk presentje ben tevreden

Een goede hobbywinkel

Gewoon goed

Goede snelle levering

Prima en snelle levering

geweldig

De bestelling is binnen een paar dagen binnen

De bestelling was er de volgende dag al.

Bestelling word snel opgestuurd en geleverd. Met een extra presentje. Wat ik erg leuk en attent vind. Je hebt een ruime keuze op de website en is overzichtelijk Je krijgt ook een bericht wanneer je je bestelling kan verwachten. Erg goede service met ruim aanbod

Gisteren besteld, de volgende dag geleverd! Super!

Uitstekende service!

Duidelijke site en vlotte levering

Producten zorgvuldig verpakt en zeer vlotte levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES